Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elköltöznétek Budapestről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elköltöznétek Budapestről a párotok miatt Pest mellé?

Figyelt kérdés
Még Pest megyében lakom,de másfél óra az úr Budapestre.Nem találok munkát Pest vonzáskörzetében,Budapestre is elküldöm az önéletrajzom,és oda hívnak be mindig.A páromnak kocsival húsz perc az út a munkahelyére,a barátaihoz,nekem meg másfél óra a családomhoz, a barátaimhoz,vagy a munkámhoz.Most is Pesten dolgozom,az említett okok miatt.Ő csodálkozik,hogy miért nem sikerült munkát találnom a vonzáskörzetben.Nem sok a lehetőség ott,ismeretségem meg nincsen mint a helyieknek ,hogy valaki valakijét betolja egy munkahelyre.Itt olvastam hogy más is nehezen viseli ezt az örökös ingázást.Minden reggel szinte dugó vagy baleset van,már nem tudom mikor induljak,hogy időben beérjek.

2019. dec. 5. 09:26
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Neki miért van igaza?
2019. dec. 5. 15:19
 22/37 anonim ***** válasza:
70%

Egyáltalán nem vagy önző. Ha már önzésről van szó, saját portáján... Te szívsz, ő meg hávájozik otthon, közel a melóhoz, családhoz, barátokhoz. Mert "nem tud Pesten élni". Na hagyjuk.

Nem vagy önző.

3 hónapja nézelődök Komárom-Esztergomban meló után. Elég jó végzettségem van, tapasztalat, nyelvtudás, jogsi, minden. Egy helyre hívtak be. Szóval nem olyan egyszerű új állás találni, igaz én 43 vagyok, lehet ez az oka. De talán ha a kedvesed keresne új állást / költözne odébb, akkor lenne alapja téged kritizálni... Te tettél ezért a kapcsolatért, mégis Te vagy lehúzva.

2019. dec. 5. 15:54
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Neki miért van igaza?

Nem szereti Pestet. Ha enged a kérdésednek, rosszul fogja magát érezni.

Ezért jobb, ha külön mentek. Te boldog leszel a fővárosban, ő meg vidéken.

2019. dec. 5. 17:33
 24/37 A kérdező kommentje:
Hát igen,megnézném,ő hogy találna állást.Igen,nálam is ez a helyzet,van végzettségem stb,mégis csak egy helyre hívtak be.
2019. dec. 5. 18:37
 25/37 A kérdező kommentje:
22.es válaszoló,mit fogsz tenni,ha továbbra sem találsz állás a környéken?
2019. dec. 5. 18:40
 26/37 anonim ***** válasza:
50%

"Nem szereti Pestet. Ha enged a kérdésednek, rosszul fogja magát érezni."

A kérdező meg az ő lakhelyét és rosszul is érzi magát.

Én eleve nem költöztem volna el Pestről. Akkor sem, ha van munka a barátod lakhelyén.

2019. dec. 5. 18:42
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem is csak egy helyre hívtak be :) De én megvagyok a vonatozással, autóval már megbolondultam volna...
2019. dec. 6. 07:52
 28/37 anonim ***** válasza:

22-es vagyok.

Nekem nem gáz a vonatozás, én nem költözöm vissza, lakásomat amúgy is kiadtam, de nem emiatt. Nagyon jól megvagyunk és jól érzem magam így és itt. Majd lesz új állásom, de semmi bajom a jelen helyzettel sem. Nekem ez kényelmes így is. Napi 2x1 órát utazom. Ez Pesten belül is volt így, amikor még nem volt autóm és a város túlsó végéről jártam.

2019. dec. 6. 07:54
 29/37 A kérdező kommentje:
Igen,csak én volánnal megyek,és kétszer másfél órát utazom.Ha vonat járna itt akkor félóra lenne az út.
2019. dec. 6. 19:00
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Meg is értem hogy kezdesz besokallni.
2019. dec. 7. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!