Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elköltöznétek Budapestről a párotok miatt Pest mellé?
Egyáltalán nem vagy önző. Ha már önzésről van szó, saját portáján... Te szívsz, ő meg hávájozik otthon, közel a melóhoz, családhoz, barátokhoz. Mert "nem tud Pesten élni". Na hagyjuk.
Nem vagy önző.
3 hónapja nézelődök Komárom-Esztergomban meló után. Elég jó végzettségem van, tapasztalat, nyelvtudás, jogsi, minden. Egy helyre hívtak be. Szóval nem olyan egyszerű új állás találni, igaz én 43 vagyok, lehet ez az oka. De talán ha a kedvesed keresne új állást / költözne odébb, akkor lenne alapja téged kritizálni... Te tettél ezért a kapcsolatért, mégis Te vagy lehúzva.
Neki miért van igaza?
Nem szereti Pestet. Ha enged a kérdésednek, rosszul fogja magát érezni.
Ezért jobb, ha külön mentek. Te boldog leszel a fővárosban, ő meg vidéken.
"Nem szereti Pestet. Ha enged a kérdésednek, rosszul fogja magát érezni."
A kérdező meg az ő lakhelyét és rosszul is érzi magát.
Én eleve nem költöztem volna el Pestről. Akkor sem, ha van munka a barátod lakhelyén.
22-es vagyok.
Nekem nem gáz a vonatozás, én nem költözöm vissza, lakásomat amúgy is kiadtam, de nem emiatt. Nagyon jól megvagyunk és jól érzem magam így és itt. Majd lesz új állásom, de semmi bajom a jelen helyzettel sem. Nekem ez kényelmes így is. Napi 2x1 órát utazom. Ez Pesten belül is volt így, amikor még nem volt autóm és a város túlsó végéről jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!