Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elköltöznétek Budapestről a párotok miatt Pest mellé?
Figyelt kérdés
Még Pest megyében lakom,de másfél óra az úr Budapestre.Nem találok munkát Pest vonzáskörzetében,Budapestre is elküldöm az önéletrajzom,és oda hívnak be mindig.A páromnak kocsival húsz perc az út a munkahelyére,a barátaihoz,nekem meg másfél óra a családomhoz, a barátaimhoz,vagy a munkámhoz.Most is Pesten dolgozom,az említett okok miatt.Ő csodálkozik,hogy miért nem sikerült munkát találnom a vonzáskörzetben.Nem sok a lehetőség ott,ismeretségem meg nincsen mint a helyieknek ,hogy valaki valakijét betolja egy munkahelyre.Itt olvastam hogy más is nehezen viseli ezt az örökös ingázást.Minden reggel szinte dugó vagy baleset van,már nem tudom mikor induljak,hogy időben beérjek.2019. dec. 5. 09:26
31/37 anonim válasza:
Egyébként útiköltség sem lehet kevés.
32/37 anonim válasza:
Beszéltetek azóta otthon a témáról?
33/37 A kérdező kommentje:
Nem,mert párszor felhoztam neki,de ugye ő nem bírná a budapesti nyüzsit.Én meg sokat jövök megyek.Mondhatni,miatta feldobtam egy nyugodt,kevésbé bonyolult életet,amiben egyértelműen kevesebb volt az utazás.Most minden nagy szervezést igényel,nem beszélve arról,hogy másfél órával korábban kelhetek az utazás miatt.Ezalatt értettem a nyugodt életet.Szerinte kijöhetnének a barátaim oda ahol lakunk.Én meg nem akarom elvárni tőlük,hogy annyit utazzanak.
2019. dec. 9. 12:35
34/37 A kérdező kommentje:
A vonatozással én is jól meglennék,ha erre járna vonat.
2019. dec. 9. 12:38
35/37 anonim válasza:
Nem irigyellek. Nem úgy tűnik, hogy ezzel a témával dűlőre fogtok jutni.
Kimehetnének a barátaid...? Sőt a mozi meg a söröző meg a kosármeccs is kimehetne... csak neki ne kelljen mozdulni. Bocs, hogy ironikusan fogalmazok. Ez elég terelés.
Igen, pláne így télen sötétben ködben áldom a jó sorsomat, hogy vonattal tudok járni. Időben, pénzben is sokkal jobb mint autóval.
36/37 A kérdező kommentje:
Pontosan.Emiatt volt,hogy értem jött este mert később pl.22órakor már nem jár busz.Ezért bejött értem Pestre,szóval próbálja kompenzálni,hogy én ezt megteszem érte,de hosszútávon ez nem fenttartható dolog,főleg,hogy én jönni-menni szeretek,ő meg inkább a csendez a nyugalmat szereti,amit meg is kap ott.
2019. dec. 9. 14:01
37/37 anonim válasza:
Persze ez teljesen ok és rendes dolog, hogy felmegy érted ha sokáig Pesten maradsz. Csak ez így egyiketeknek sem túl komfortos. Neked a mindennapokban különösen.
Kíváncsi leszek, lesz-e megoldása a dolgotoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!