Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtaláltátok az igazit, három hónap után elköltöznétek Budapestről Salgótarjánba három hónap ismeretség után?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 19:10
2/13 anonim válasza:
Nekem az nem lenne az igazi, aki miatt el kellene költöznöm Budapestről... az az igazi, aki minden téren az igazi.
3/13 anonim válasza:
2 ismerősöm is beleugrott ilyenbe, aztán nagyon hamar kiderült számukra, hogy nem is az igazit találták meg. Az egyiknek még időben kiderült, viszont a másik addigra már mindent felégetett maga mögött.
4/13 anonim válasza:
Ha lenne hivatalos szakértői papírom arra, hogy az igazit találtam meg (garanciával !!), akkor mennék.
5/13 anonim válasza:
Salgótarjánba még innen, Borsodból sem költöznék, mert úgy tudom, rosszabb a helyzet, mint nálunk. Azért is, mert Budapest mindent elszív, a BGE (akkor még BGF) salgótarjáni kara is ezért zárhatott be.
6/13 anonim válasza:
Ha nincs jó munkahelyed, akkor költözhetsz. A lakásodat ne ajad egyelőre ki, így igazán csak új munkát kell keressél. Aztán, ha nem ő az igazi mégse, könnyen visszajöhetsz.
8/13 anonim válasza:
Mi indokolja, hogy pont én költözzek? Mi van ott, ami bp-en nincs?
9/13 anonim válasza:
Nem. És semennyi idő után sem költöznék vidékre. Költözzön ő.
10/13 anonim válasza:
Sajna nem. Az én identitásomban konkrétan meghatározóbb az, hogy budapesti vagyok, mint az hogy magyar. Előbb költöznék külföldre, mint másik magyar településre.
Amúgy ha leszámítjuk a Bp orientáltságomat, akkor költöznek másik helyre, amennyiben nincsenek olyan dolgok a jelenlegi lakhelyemen, amikhez ragaszkodom (család, munka). Kaland az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!