Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak sima netes ismeretség,sima férfi-nő közötti barátság lehet? 27/F
Karinthy mondta meg jól...
Kérdező, miért kezded újra?
#4: Újabb tévedés. Az nemi identitászavaros azt gondolja magáról, hogy ellenkező nemű, mint a biológiai neme. Én férfiként soha életemben egy pillanatig sem gondoltam magamról, hogy nő volnék, vagy akár az szeretnék lenni. Ráadásul mindig nőkhöz vonzódtam szexuálisan, komoly testi kapcsolataim is voltak. Száz százalékban heteroszexuális vagyok és száz százalékban férfi. Ettől még férfiként kiválóan tudtam mindig is nőkkel is barátkozni anélkül, hogy testi vonzalom lett volna közöttünk.
Egyszóval attól, hogy magadról nem tudsz valamit elképzelni, az nem azt jelenti, hogy az a jelenség a valóságban nem létezhet. Én élő példája vagyok, hogy létezik. S persze ha női oldalról nézzük, akkor a heteroszexuális kapcsolatban élő, semmiképpen nem identitászavaros, nőiesen öltözködő és nőiesen viselkedő és gondolkodó három női barátom is kiváló példái annak, hogy létezik férfi-női barátság. Azt nem gondolhatod komolyan, hogy mind a négyen identitászavarosak vagyunk. Tökéletesen lehet az ellenkező nem tagjaihoz testi vonzalom nélkül is viszonyulni, ha ez számodra elképzelhetetlennek is tűnik. Lehet, hogy a férfi-női barátság nem túl gyakori jelenség, de hogy létezik, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!