Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zárjam rövidre ezt a dolgot?
Már most a játékszere vagy.
Te nagyon problémás leszel, mert még sokáig ő róla fogsz ábrándozni, egy idő után pedig csak a róla alkotott kép után fogsz vágyakozni. Majd új párod mellett is, ha rádír, csak ő rá fogsz tudni gondolni
Játszmás csaj vagy, aki beleesett a saját kis játszmáiba. Már rég a jázékszere vagy. Azt kaptad, amit érdemeltél: önmagadat.
F, 38
Ismerkedj masokkal, jarj el a barataiddal. Kösd le magad valamivel, addig sem ra gondolsz. Tanulj egy uj szakmat, nyelvet, legyen hobbid.
Ha pedig kimondottan pasit keresel, regisztalj randizos oldalara. Hidd el, lesz aki leköti a figyelmedet.
Sajos ez a srac nem akar töled többet, haversagnal. Mivel ha kölcsönösen vonzodna hozzad, mar megtette volna a lepeseket feled.
"Hogyan tudnám kiverni a fejemből és távolságtartóbb lenni?"
Úgy, hogy nem találkozol többet vele, és lezársz vele minden kommunikációs csatornát.
Én annyit tennék, ha ilyen helyzetben lennék, hogy megmondanám őszintén, hogy átgondoltam a helyzetet, és nem szeretnék vele többet sem találkozni, sem telefonon beszélni, sem írni, stb. , és ehhez tartanám magamat, akkor is, ha hiányzik egy darabig.
Ha meg ezt nem szeretnéd, akkor választhatod azt is, hogy hagyod, hogy tovább szórakozzon az érzéseiddel, és szenvedsz ebben tovább, miközben ő jól elvan mással.
"Amikor közelebb húzódik, direkt elhúzódom," "ez nagyon nehéz nekem, mert közben vonzódom hozzá."
Nem érdemel meg téged, barátként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!