Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan zárjam rövidre ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjam rövidre ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy van egy fiú barátom, aki nem viszonozza az érzelmeim, mert nem akar kilépni egy új kapcsolat miatt a mostaniból. Bár soha ki nem mondtam neki, hogy szeretem, de azt mondta, hogy érzi. Ami nekem eléggé rosszul esik az az, hogy kapcsolat terén nem kér belőlem, viszont néha azt hiszi hogy megengedhet magának olyan dolgokat, amiket kapcsolatban szoktak (pl. játszhat azzal, hogy flörtölget velem meg megérinti a combom "véletlenül"). Amikor közelebb húzódik, direkt elhúzódom, hogy ha nem akar engem, akkor az intim szférám sem élvezhesse, ez nagyon nehéz nekem, mert közben vonzódom hozzá. Az eszemmel tudom, hogy azt sem érdemelné meg hogy törődjek vele, de ha hív, mégis egyből megyek, rossz érzéssel tölt el, ha van olyan nap, amikor nem ír és ha kifejezem felé, hogy nagyon kedvelem, akkor általános, semmilyen érzelmet nem mutató választ ad. Ma is ez történt és belefáradtam, véget akarok vetni ennek a dolognak, mert nekem ebben semmi jó nincs, csak sérülök benne. Annyi tartásom meg van, hogy egyetlen férfi játekszere sem leszek. Hogyan tudnám kiverni a fejemből és távolságtartóbb lenni?

2022. jan. 4. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el másokkal ismerkedni, és töltsd velük az időt ,ne a sraccal
2022. jan. 4. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Már most a játékszere vagy.

Te nagyon problémás leszel, mert még sokáig ő róla fogsz ábrándozni, egy idő után pedig csak a róla alkotott kép után fogsz vágyakozni. Majd új párod mellett is, ha rádír, csak ő rá fogsz tudni gondolni

2022. jan. 4. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Játszmás csaj vagy, aki beleesett a saját kis játszmáiba. Már rég a jázékszere vagy. Azt kaptad, amit érdemeltél: önmagadat.

F, 38

2022. jan. 5. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedj masokkal, jarj el a barataiddal. Kösd le magad valamivel, addig sem ra gondolsz. Tanulj egy uj szakmat, nyelvet, legyen hobbid.

Ha pedig kimondottan pasit keresel, regisztalj randizos oldalara. Hidd el, lesz aki leköti a figyelmedet.

Sajos ez a srac nem akar töled többet, haversagnal. Mivel ha kölcsönösen vonzodna hozzad, mar megtette volna a lepeseket feled.

2022. jan. 5. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudnám kiverni a fejemből és távolságtartóbb lenni?"

Úgy, hogy nem találkozol többet vele, és lezársz vele minden kommunikációs csatornát.

Én annyit tennék, ha ilyen helyzetben lennék, hogy megmondanám őszintén, hogy átgondoltam a helyzetet, és nem szeretnék vele többet sem találkozni, sem telefonon beszélni, sem írni, stb. , és ehhez tartanám magamat, akkor is, ha hiányzik egy darabig.

Ha meg ezt nem szeretnéd, akkor választhatod azt is, hogy hagyod, hogy tovább szórakozzon az érzéseiddel, és szenvedsz ebben tovább, miközben ő jól elvan mással.

2022. jan. 5. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:

"Amikor közelebb húzódik, direkt elhúzódom," "ez nagyon nehéz nekem, mert közben vonzódom hozzá."

Nem érdemel meg téged, barátként sem.

2022. jan. 5. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!