Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintezek mire számíthatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintezek mire számíthatok a továbbiakban?

Figyelt kérdés

Már egy éve erős lelki kötelékébe vagyok egyik barátommal. Mondhatni több, mint barátság. Írta, hogy ezt tovább szeretné fűzni. Mármint, hogy legyen több. De az utóbbi időben nem nagyon tudtunk találkozni és ebből karácsony előtt lett egy kis konfliktusunk, hogy mégis hogyan szeretné ezt, ha.... Szóval odáig fajult a szóváltás, hogy letiltott, a telefonját kinyonta. Aztán hagytam, a barátnőmtől egy közös buliban azt üzentem, hogy nagyon sajnálom, szeretem őt, de egyszerűen, ha akar valamit, tartósan mellettem kell lennie.

Új év első napján feloldott és kaptam egy üzenetet :"BÚÉK 😊"

Erre reagáltam, olvasta, de nem válaszolt. Azóta nem is láttam mondjuk elérhetőnek sehol. De szerintetek számíthatok még itt valamire vagy engedjem el?

2022. jan. 4. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

a barátnőd átadta az üzenetet?

egyébként nem üzenni kéne, ha már nem vagy letiltva, hívd fel

2022. jan. 4. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, át. Nem akarom zargatni, úgy vagyok vele. És nyomulósnak tűnni sem.
2022. jan. 4. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit jelen, a hogyan szeretné ezt, ha...?
2022. jan. 4. 16:00
 4/4 A kérdező kommentje:
ha nem találkozunk....
2022. jan. 4. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!