Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a továbbiakban szerintetek? 21/N
Most kezdek egyetemen, és pár hete rám írt egy gimis osztálytársnőm, hogy XY helyen kezdek-e, mert ő is. A facebookos csoportokból jött rá, de mi egy éve végeztünk a gimiben.
Mi sose voltunk barátnők, alig kommunikáltunk, külön csoportba jártunk, így az óráink sem voltak mind közösek.
A lényeg, hogy volt pár kérdésem így az egyetem megkezdése miatt, és olyankor rá írtam. Ő mindennel naprakész és pontos volt, mert a barátja is eltés volt.
A beiratkozáson találkoztam is a barátjával, és hát, nagyon megtetszett.
Most akkor várjak, verjem ki a fejemből, próbáljak közeledni, vagy mi... Barátkozzak ezzel a lánnyal vagy pont hogy ne...
Ha számít valamit, külsőre nagyon a toppon vagyok, odafigyelek a stílusomra, hajamra, arcomra, az adottságaim is elég jók.
De attól tartok, ti a fentit elkönyvelitek nagyképűségnek. :D
XY. helyen kezdek.
Ő is eltés volt.
Hát ez hatalmas :DDDDDDDDDDDDDD
Mentalitásodtól függ. Ha bírja a gyomrod, hogy tönkretegyél egy kapcsolatot vagy sunyiban várj a lepattanóra, akkor csak tessék. De ne várd, hogy gratuláljak érte.
De ha tisztességes vagy akkor kerüld el őket, vagy légy őszinte (amennyire még értelmes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!