Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek a továbbiakban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a továbbiakban szerintetek? 21/N

Figyelt kérdés

Most kezdek egyetemen, és pár hete rám írt egy gimis osztálytársnőm, hogy XY helyen kezdek-e, mert ő is. A facebookos csoportokból jött rá, de mi egy éve végeztünk a gimiben.

Mi sose voltunk barátnők, alig kommunikáltunk, külön csoportba jártunk, így az óráink sem voltak mind közösek.

A lényeg, hogy volt pár kérdésem így az egyetem megkezdése miatt, és olyankor rá írtam. Ő mindennel naprakész és pontos volt, mert a barátja is eltés volt.

A beiratkozáson találkoztam is a barátjával, és hát, nagyon megtetszett.

Most akkor várjak, verjem ki a fejemből, próbáljak közeledni, vagy mi... Barátkozzak ezzel a lánnyal vagy pont hogy ne...

2016. szept. 6. 12:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Jó, csak hülyéskedtem.

Amúgy nem lenne korrekt belerondítani a kapcsolatba. A csajjal meg túl nagy barátságot se alakíts ki. Max ilyen jegyzet és infó cserélős, facebook barátságot :) 23/F

2016. szept. 6. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Nyugodtan barátkozz vele, végül is csak a pasiját akarod elszedni. A kettő nem zárja ki egymást.

OMG

2016. szept. 6. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Az, hogy külsőre a "toppon vagy", semmit sem jelent az ég világon. Hiába a jó külső, ha egy kis fúria vagy, aki másnak a párját akarja lenyúlni, akkor túl megnyerő jellem nem lehetsz.
2016. szept. 6. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:
32%

Nincs veled semmi baj csak a lelkiismeretedet kéne fejleszteni mert ilyenbe belegondolni is nem annyira erkölcsös dolog. Hagyd őket, mert szerelmesek és ne várj arra hogy szakítsanak. Keress mást ha ilyen szép vagy mert még sok rendes srác van. De tényleg fejleszd magad ilyen téren mert a szépség bizony nem a minden.

22/F

2016. szept. 6. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
remélem nem pszichológián vagy szociológián kezdesz.
2016. szept. 6. 21:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Ebből a szempontból nem számít, toppon vagy-e vagy nem. Így nem éreznéd jól magad a társaságukban, ők meg nem fognak szakítani csak ezért. Hagyd őket inkább.
2016. szept. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!