Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a 2 összefügghet egymással szerintetek?
Egyik fiú baratom korábban járni akart velem, de nem jött össze, én akkor voltam túl egy kapcsolaton, meg akkor még nem is annyira jött be. Viszont közben megismert egy csajt is, aki már ra 3 napra össze is jött vele, könnyű volt becserkésznie.
Azóta ők járnak, viszont a fiú barátommal barátok maradtunk.
Ez ment is 1 evig, de most ősszel közelebb kerültünk egymáshoz. Annyira, hogy egy csók is elcsattant. Aztán most vizsgaidőszak előtt még 1.
A fiú barátom azt mondja, hogy a baratnöjét szereti es nem tudja, miert történik ez. Ami nekem fura, hogs egyszerre növeli a találkozások számát velem, viszont mindig nagyon hajtja azt is hogy pasizzak be, keressek magamnak fiút. Miért akarja annyira hogy végre foglalt legyek? És hogy lehet az, hogy valaki csinál valamit amit nem akar?😂 hat ha nem akarom, kkor nem csinálom, legalabbis én
Mert addigra nekem már elkezdett bejönni.
Viszont ő azt allítja hogy nem jövök be neki (mikor 2 éve meg járni akart), a baratnőjét szereti, viszont velem is mindig csinálja ezeket
Akkora az EQtok mint két egyszerű melósnak.
"Elkezdett bejönni"
"Nem akarom , nem csinàlom"
Úgy tudtam mèg mindig 2 ember kell a csókolózàshoz
Mónika show, gratula.
Teljeskiőrlésűek vagytok amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!