Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a 2 dolog valóban nincs összefüggésben egymással?
Figyelt kérdés
én egy átlagos vagy kicsit jobb ( 10/7) pasinak tartom magamat, szoktam próbálkozni nőknél ismeretlenül, és azt vettem észre, hogy nincs összefüggésben az, hogy mennyire jó egy nő és hogy elutasít-e. Mert volt hogy egy olyan nőt megdugtam, hogy nem is gondoltam volna álmomban sem, hogy megfogom, magasabb mint én smink műköröm stb. Na de voltak olyan esetek is, hogy csak egyet jellemzek, kicsit duci csaj, semmi smink, pattanásos arc, de mondjuk jó segge volt, és megkívántam ott helyben, de úgy elhajtott, hogy még én szégyelltem magam, pedig ugyanaz a szövegem is. Na már most ez nekem tök fura, azt hittem hogy ezek valahogy arányban vannak egymással, de nem elég sok lánynál próbálkoztam és ilyennél olyannál is. Szóval nem értem gondolom egy csúnyább lányt nem szólít le 100 pasi egy nap alatt, egy bomba jó nő meg nyilván szelektál, ott még érthető is, de aki kevésbé jó, az mit vár? :O
értem, tehát ha én csak 10/6-os vagyok, akkor minden 10/7-es, vagy még "magasabb szinten álló" pasival le kell hogy feküdjek azonnal, ha ők rám fanyalodnak :D
szánalmas vagy
2016. máj. 18. 11:26
2/29 anonim válasza:
A feltételezéseddel ellentétben, nem mindenkinek jön be a "megkívánlak, megduglak" típusú kölyök.
2016. máj. 18. 11:26
3/29 anonim válasza:
Hát nem mindenki akarja magát megfektetni. Sőt a kevésbé kikentek általában kevésbé ahogy ezt ismerősi körben látom.
2016. máj. 18. 11:27
4/29 anonim válasza:
Az, hogy neked a plázapi... az etalon nem azt jelenti, hogy másnak is ők jelentik a szépet. Nálam pl nem a műköröm+smink jelenti azt, hogy valaki jó nő. Sőt ha már itt tartunk a megkívántam a seggét és a társkeresés se szinonimák egyetlen épelméjű embernél se.
2016. máj. 18. 11:27
5/29 anonim válasza:
Rémesen sekélyes a gondolkodásod. Amúgy egy normálisabb csaj hamarabb leszűri, hogy csak egy dugásra hajtasz, és ez sokaknál nem pálya. Főleg azoknál nem akik kicsit komolyabbak... Kinézettől függetlenül. Persze mindig találni fogsz "egyéjszakás" ribiket, akik szintén erre vágynak, de vannak akik még hisznek a régi dolgokban, mint komoly érzelmek vagy tartós kapcsolat, szerelem stb.
2016. máj. 18. 11:28
6/29 anonim válasza:
Kicsit egoista vagy, ha azt hiszed, minden rólad szól, és a nő személyisége lényegtelen.
Egy átlagos, vagy előnytelen külsejű nőnek is lehet egészséges önértékelése, és akkor nem dől be az ostoba csajozós dumáknak, és a látványosan "jó nőknek" is lehet a béka feneke alatt az önbizalma (talán éppen azért adnak annyira magukra, mert ezzel kompenzálnak).
Plusz kihagyod a képletből, hogy a leszólított nők többsége valószínűleg párkapcsolatban van, és esze ágában sincs idegenekkel ismerkedni.
Én "átlagos" nőnek tartom magam, szoktak leszólítani, de nem ismerkedem ilyen módon.
2016. máj. 18. 11:28
7/29 aperitif válasza:
Miért gondolod, hogy aki "kevésbé jó", az boldogan szétteszi a lábát bárkinek, aki megszólítja?
Hogy mit vár? Mondjuk egy értelmes, felnőtt férfit, aki lehet, hogy nem 10/7-es, de nem csak egy jó segget lát benne.
2016. máj. 18. 11:29
8/29 anonim válasza:
Érzelmeket, komoly kapcsolatot, intelligens, érett férfit.
2016. máj. 18. 11:31
9/29 anonim válasza:
Vannak nők, akik nem csak egy dugásra vágynak, hanem komoly párkapcsolatra. Ez még nem jutott eszedbe?
2016. máj. 18. 11:39
10/29 A kérdező kommentje:
Édes Istenem.... úgy írjátok mintha a dugás egy olyan nagy bűn lenne mintha embert ölnék :D
Nem azt mondom, hogy aki sminkel jobb nő, de ad magára, exem nem sminkelt hiába kértem, kinek mi az etalon. Egy kevésbé jó nő lehet, hogy sokkal jobb az ágyban, viszont az utcán meg nem szívesen mutatkozna vele az ember. Ennyi, lehet hogy felszínes meg tapló vagyok, de inkább megmondom az igazat mint sem hogy hülyítsem a lányokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!