Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem így vagy a melegekben valóban több az empátia embertársaik felé? Kedvesebbek és érzelmesebbek egymással? Mintha ezt a heterók direkt kiírtanák magukból.
Abszolút így van.
Nekem rengeteg meleg barátom van,és ők tényleg kedvesebbek,megértőbbek.És amikor látom őket hogy a párjukkal milyen jól megvannak,szeretik egymást szinte elolvadok. Annyi szeretetet,kedvességet aamit egymás felé árasztanak még senkiben nem láttam.
Olyankor azt kívánom hogy "bárcsak meleg fiúnak születtem volna"
Még jó, hiszen a nőket nem lehet kedvességgel és érzelmességgel megszerezni. Nem a legkedvesebb és legérzelmesebb férfiak dugják a mennyiségileg legtöbb és külsőre legszebb nőket.
Melegként felmész egy partnerkereső oldalra, képet cseréltek egy sráccal akivel a paramétereitek tetszenek egymásnak és másnap már kefélhettek. Heteróként nagyon nem így megy a nőkkel.
És tegyük hozzá hogy ez nem valami jó-rossz dolog vagy felosztás. Tehát az hogy valaki kedvesebb vagy megértőbb, nem azt jelenti hogy jobb ember annál, mint aki nem ilyen.
Bár én magam is meleg vagyok, mégsem értek egyet.
A melegek valóban alapból kedvesebbek, kommunikatívabbak, de ez még nem jelent belső értéket. Én azt tapasztalom a melegek jelentős részénél, hogy magukról szeretnek beszélni. Ha a másik mond valamit, reagálnak rá, de olyan mintha meg se hallanák, mert utána ismét magukról beszélek.
Tudod ez a tipikus eset, mikor én mesélek magamról valamit, s a másiknak erre annyi a reakciója, hogy: "igen, én is voltam így, hogy......"-és innentől magáról beszél. Ez pedig nem egymással való beszélgetés, hanem egymás MELLETT való elbeszélés.
Vagy másik példa: volt régen egy budapesti meleg ismerősöm. Egy fontos szívességet kértem tőle, ami annyit jelentett, hogy munkahelyétől 1 buszmegállóra volt egy hely, ahonnan egy darab papírt kellett volna kikérnie. Megkértem erre, de ő mindenféle hülye kifogással, nagy kedvesen mondta, hogy ne haragudjak, de inkább menjek már el én érte (én 180 km-re lakom Pesttől...). Ha telefonon beszélgettünk, megkérdezte kedvességből, hogy mi van velem, hogy vagyok, de mikor én elkezdtem mondani hogy vagyok, igazából oda se figyelt, mert 2 nap múlva nem is emlékezett arra, amit mondtam neki. Szóval ő tipikus példája annak, hogy a szóbeli kedvesség még önmagában nem jelent semmit.
Persze nem általánosítok, mert vannak a melegek között is rendes, segítőkész, figyelmes emberek, de köztünk talán ritkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!