Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a 2 dolog valóban nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a 2 dolog valóban nincs összefüggésben egymással?

Figyelt kérdés
én egy átlagos vagy kicsit jobb ( 10/7) pasinak tartom magamat, szoktam próbálkozni nőknél ismeretlenül, és azt vettem észre, hogy nincs összefüggésben az, hogy mennyire jó egy nő és hogy elutasít-e. Mert volt hogy egy olyan nőt megdugtam, hogy nem is gondoltam volna álmomban sem, hogy megfogom, magasabb mint én smink műköröm stb. Na de voltak olyan esetek is, hogy csak egyet jellemzek, kicsit duci csaj, semmi smink, pattanásos arc, de mondjuk jó segge volt, és megkívántam ott helyben, de úgy elhajtott, hogy még én szégyelltem magam, pedig ugyanaz a szövegem is. Na már most ez nekem tök fura, azt hittem hogy ezek valahogy arányban vannak egymással, de nem elég sok lánynál próbálkoztam és ilyennél olyannál is. Szóval nem értem gondolom egy csúnyább lányt nem szólít le 100 pasi egy nap alatt, egy bomba jó nő meg nyilván szelektál, ott még érthető is, de aki kevésbé jó, az mit vár? :O

2016. máj. 18. 11:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
utolsó, erre nem gondoltam, te egy zseni vagy, mondjuk élőben nem volt, hogy gyanakodtam mert nekem van önbizalmam mindenesetre, facebookon volt olyan hogy rám írtak és akkor igen, egy ilyen példa volt, hogy néhány beszélgetés után kiderült a lány biszex hármashoz keres mégegy fiút xD :O
2016. máj. 18. 12:32
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom szamomra a 7/10 messze van a jo pasi kategoriajatol:-))
2016. máj. 18. 12:45
 23/29 anonim ***** válasza:
39%

Kedves Kérdező!

Árral szemben tetszik úszni. Ide a meggyötört emberek járnak és a magadfajták képzik a kisebbséget. Ilyennel nyitni, hogy simán le mersz szólítani nőket az utcán.. Alapból felségárulás. Az meg a királynékat sérti, hogy ráadásul csak arra kellenek, és fel vagy háborodva, hogy nem ugranak egyből az öledbe, csak mert jónak tetszik lenni.

Most tapasztalatot fogok írni és nem általános igazságot. A jobb nőket könnyebb ágyba vinni. Sőt. Sokkal könnyebb. Egy kevésbé reprezentatív nő általában eléri amit akar. Nem kell leszólítani ahhoz, hogy tudd, hogy nyeregben lenne. Persze van megannyi kivétel, de a statisztikám ezt igazolta.

Egy igazán szép nő imádja magát. És noha nem feltétlen bízik a szépségében mégis kézzel lábbal igyekszik, hogy mások megerősítsék, hogy ő igenis wow. Akinek pedig ennyire a központi érdeklődési körében mozog a külső, nyilván hamarabb bólint rá egy külsőleg vonzó pasira, mint az, akinek ez háttérbe szorult. Nem is feltétlen azért, mert csúnyácska, vagy épp annak találja magát, hanem mert valahogy így alakult ki nála. Érzékenyebb, komolyabb, merevebb, stb. és jobban akar bízni a másikban, több kell neki a vonzalomhoz, mint pusztán külső sárm.

De van egy rövidebb megközelítésem is. Ha osztályozod a nőket, hiába adnál többre egyaránt 10-ből 8-at, simán tudnál köztük különbséget tenni, sőt lenne olyan 8-as, aki nagyon szép, de mégse kéne. Mert valamiért nem fog meg a kisugárzása. Ennyi.

2016. máj. 18. 13:00
 24/29 A kérdező kommentje:

köszönöm a kielégítő választ :)

bár nem értem miért baj ha leszólítok az utcán valakit, én ha meghalok úgy akarok, hogy minden lehetőséget megfogtam nem úgy hogy ebbe se mentem bele, abba sem. Mert például bűnözésbe nem megyek bele, nem drogozok, de az érzelmek nélküli szexel nem értem mi a baj :(

Láttam a saját 2 tatámat az egyikük nyugodt békés családi élet élt, de szerintem nem volt sok nője, a másik tatámmal beszéltünk már a halál gondolatáról és azt mondta, hogy ő igazán kiélvezte az életet és én is ezt az utat szeretném bejárni, tényleg ő több száz nővel volt és nem csak ő mondja hanem mások is megerősítik, egyfajta példakép nekem.

Tudom ezt sokan nem értik most amit írtam.

Igen lehet igazság benne hogy a kevésbé szép lányoknak nem annyira fontos a szex, így már sokkal tisztábban látom a dolgokat köszönöm a választ.

2016. máj. 18. 13:13
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés. Én nem vagyok egy topmodell, mégis elhatom a férfiak 99%-át. Mert nekem olyanok az igényeim, amilyenek...és pont. Értelmes, önmagát becsülő-szerető ember egyrészt nem külső alapján szelektál...másrészt pedig nem fog csak azért ráugrani senkire, mert végre szóba állt vele valaki! Hány éves vagy? 18? 19? :D
2016. máj. 18. 13:19
 26/29 A kérdező kommentje:
23
2016. máj. 18. 13:25
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Lol, nem arról van szó, hogy a kevésbé szép lányoknak nem fontos a szex... nem is értem hogy jutottál erre a konklúzióra.

Én átlagos külsejű lány vagyok, tinikorban duci, pattanásos, úgyhogy önbizalmam bizony kevés mind a mai napig, pedig voltak eddig is akik próbálkoztak.

Ahogy valaki korábban leírta, az alacsony önbizalom is ok, hogy elhajtanék egy nálam jobb pasit, mert nem hinném, hogy másra kellenék neki mint megdugni, és félek, hogy megaláz. Nálam egyébként ez nem fér bele, szerintem egy szép lányban mindig ott van a gondolat, hogy adott esetben ez a srác passzol hozzá, akár össze is jöhetnének, egy átlagosabb lány meg azonnal azon kattog, hogy miért szólított le?

Mondjuk azzal a gondolkodással, hogy legyen boldog, hogy leszólítja egy jóképű srác, mert úgyse kaphat jobbat, nem értek egyet; senki nem akarja úgy érezni magát, hogy nesze neked kutya, itt egy csont, vesd rá magad.

2016. máj. 18. 13:38
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én egy tök átlagos kinézetű lány vagyok, a te definíciód szerint még igénytelen is, mert soha nem sminkelek, még akkor se, ha van 1-2 pattanásom (inkább éjjelre bekenem a kenőccsel amit orvos írt fel, ha levakolom csak rosszabb lesz..), kb soha nem öltözködök csinosan, inkább lazán. Most van barátom, akit imádok, ezért ugye esélytelen bárki más aki bepróbálkozik, de az ilyen nagyképű szexre hajtó pasikat mindig is reflexből lekoptattam.

Nem értem, most akkor minden pasival le kéne feküdnöm, csak azért mert jobban néz ki nálam, és vegyem megtiszteltetésnek, hogy épp jobb híján engem kíván meg? :D Vagy hogy képzeled ezt? Nem vagy kicsit elszállva magadtól? Megnéznék egy képet rólad, milyen jó pasi lehetsz :D

Inkább maradtam volna szűz örökre, mint hogy egy ilyen pasival összefeküdjek.

A szexet pedig imádom, és tökéletes a nemi életem, nem vagyok rákényszerülve az ilyen lehetőségekre.

2016. máj. 18. 15:09
 29/29 anonim ***** válasza:
Az életben nem dughatsz meg minden nőt de törekedni kell rá.
2016. máj. 18. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!