Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a 2 dolog valóban nincs összefüggésben egymással?
"De aki csúnya és kapcsolatot az nagyon nem oké." - Miért?
Egyáltalán kinek mi a szép? És mi van, ha azért hajtott el, mert kapcsolatban él, és kiegyensúlyozott a nemi élete, nem kellesz koloncnak?
Mutass már egy képet magadról, kíváncsi vagyok, tényleg olyan jó pasi vagy-e, amilyennek mondod magad.
Nem érted a lényeget.. A szex nem bűn. Ennek ellenkezőjét senki sem állította.
Nekem is voltak egy-éjszakás kalandjaim, volt szexkapcsolatom és persze komoly kapcsolatom is. Nagyon szeretem a szexet, ezt hiába nem hangoztatom, a kisugárzásom miatt mindenki tudja.
Ez nyilván sokakkal van így, de nem jelenti, hogy mindig csak a szexen jár az agyam.
Neked ez az egész csak erről szól. A másiknak meg nem biztos. Tehát azért mert te meg akarsz dugni egy szinteden aluli lányt, még nem jelenti, hogy neki ezért örömtáncot kell járnia. Talán azért, mert ő épp nem az a mentalitású akit keresel.
Szóval nem, senki nem mondta, hogy a szex bűn, de láthatóan neked csak akörül forog most a világ, mert képtelen vagy felfogni a többiek és az én mondandómat is, hogy erre nem mindenki vevő..függetlenül a külsejétől.
"De aki csúnya és kapcsolatot az nagyon nem oké."
És még a nőkre mondják, hogy felszínesek...
De nekem sem az ilyen modell nők jönnek be, sőt például a cigánylányokra mondják hogy fújjj, de én összejönnék roma lánnyal mert nekem nagyon bejönnek, szóval az álom nő nekem sem a 10/10 hanem kb a "szintem" 7/10 v 8/10, nagyon bejön a sötét haj, sötét bőr, a sminket is arra írtam ha valaki ragyás akkor sminkeljen hogy vonzóbb legyen, én sem vagyok tiszta izom nem veszek izomtrikót fel, hanem pulcsiba v polóba járok,hogy ne látszódjon ami kevésbé előnyös bennem, ez egy ilyen dolog.
NEM a visszautasítás volt a baj, hanem hogy azt az egy szót mondta hogy "viszlát" volt h odamentem egy 30 éves nagyon jó nőhöz, munkába ment, mint kiderült van párja 8 éve, de ezeket eltudta mondani magáról udvariasan visszautasított, majd MEGKÖSZÖNTE hogy elhívtam meginni valamit, nem az látszott rajta hogy azt gondolja h "na menj a kva anyádba" mert ezen a csajon ez látszódott, mondom is magamban az a szerencséd h lány vagy nem osztalak ki... pedig annyit mondtam neki hogy "szia" nem többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!