Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a 2 dolog valóban nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a 2 dolog valóban nincs összefüggésben egymással?

Figyelt kérdés
én egy átlagos vagy kicsit jobb ( 10/7) pasinak tartom magamat, szoktam próbálkozni nőknél ismeretlenül, és azt vettem észre, hogy nincs összefüggésben az, hogy mennyire jó egy nő és hogy elutasít-e. Mert volt hogy egy olyan nőt megdugtam, hogy nem is gondoltam volna álmomban sem, hogy megfogom, magasabb mint én smink műköröm stb. Na de voltak olyan esetek is, hogy csak egyet jellemzek, kicsit duci csaj, semmi smink, pattanásos arc, de mondjuk jó segge volt, és megkívántam ott helyben, de úgy elhajtott, hogy még én szégyelltem magam, pedig ugyanaz a szövegem is. Na már most ez nekem tök fura, azt hittem hogy ezek valahogy arányban vannak egymással, de nem elég sok lánynál próbálkoztam és ilyennél olyannál is. Szóval nem értem gondolom egy csúnyább lányt nem szólít le 100 pasi egy nap alatt, egy bomba jó nő meg nyilván szelektál, ott még érthető is, de aki kevésbé jó, az mit vár? :O

2016. máj. 18. 11:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

"De aki csúnya és kapcsolatot az nagyon nem oké." - Miért?

Egyáltalán kinek mi a szép? És mi van, ha azért hajtott el, mert kapcsolatban él, és kiegyensúlyozott a nemi élete, nem kellesz koloncnak?

Mutass már egy képet magadról, kíváncsi vagyok, tényleg olyan jó pasi vagy-e, amilyennek mondod magad.

2016. máj. 18. 11:52
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes fiú! Már meg is válaszoltad a saját kérdésedet, hogy miért nem kellesz nekik. :)
2016. máj. 18. 11:53
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted a lényeget.. A szex nem bűn. Ennek ellenkezőjét senki sem állította.

Nekem is voltak egy-éjszakás kalandjaim, volt szexkapcsolatom és persze komoly kapcsolatom is. Nagyon szeretem a szexet, ezt hiába nem hangoztatom, a kisugárzásom miatt mindenki tudja.

Ez nyilván sokakkal van így, de nem jelenti, hogy mindig csak a szexen jár az agyam.

Neked ez az egész csak erről szól. A másiknak meg nem biztos. Tehát azért mert te meg akarsz dugni egy szinteden aluli lányt, még nem jelenti, hogy neki ezért örömtáncot kell járnia. Talán azért, mert ő épp nem az a mentalitású akit keresel.

Szóval nem, senki nem mondta, hogy a szex bűn, de láthatóan neked csak akörül forog most a világ, mert képtelen vagy felfogni a többiek és az én mondandómat is, hogy erre nem mindenki vevő..függetlenül a külsejétől.

2016. máj. 18. 11:57
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy a 10/7-es értékeléseddel te még bőven az a kategória vagy, aki sok ember szemében még csúnyának számít.. Én ha csak szexet akarok, akkor annak a pasinak egy Adonisznak kell lennie. Szóval aki csúnya és csak bszni akar, az nem oké. ;)
2016. máj. 18. 12:00
 15/29 aperitif ***** válasza:
100%

"De aki csúnya és kapcsolatot az nagyon nem oké."

És még a nőkre mondják, hogy felszínesek...

2016. máj. 18. 12:03
 16/29 A kérdező kommentje:
dehogy forog akörül, csak furcsának találtam, néha-néha leszólítok lányokat ennyi, aztán vagy lesz valami vagy nem, van olyan lány akivel beszélgetek és talán lehetne kapcsolat is a későbbiekben de azt nem akarom siettetni még, majd idővel lesz az is meg szex. Viszont aki "szinten aluli" nem én mondtam, ti. Azzal felesleges időpazarlás úgysem figyelek rá, viszont lehetne egy jót szexelni mindkét fél örömére. Mint ahogy velem is volt olyan, hogy csak dugni akart egy csaj, volt csávója is, szereti is, szóval én nekem tiszta volt h egyszeri alkalomra jó lesz, én is jó voltam neki.
2016. máj. 18. 12:07
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert mindenkinek más az ízlése. Jó, bunkón nem illene elküldeni senkit sem, de azért már így kell fikázni egy csúnyácskább csajt, mert nem tette neked szét a lábát? Hálát kellene adnia istennek azért, mert egy pasas, aki nála jobbnak tartja magát, méltóztatott bepróbálkozni nála? Én sem jönnék össze akárkivel, csak olyannal, akinek a kisugárzása megfog... rengeteg mások szerint 10/10-es macsó pasas van, aki sokaknak bejön, de én meg nem akarnék tőlük semmit... akkor már biztos hisztis meg beképzelt vagyok... te jó ég.
2016. máj. 18. 12:13
 18/29 anonim ***** válasza:
Nem mindenki úgy működik, ahogy te. Van, akinek nem kell kapcsolat a szexhez, és van, aki évekig elvan szex nélkül, ha épp nincs kapcsolata, mert érzelmi kötődéstől születik meg benne a vágy is. Fogd fel, hogy nem vagyunk egyformák. 31 éves vagyok, soha nem volt egyéjszakás kalandom, pusztán azért, mert nem vágyom ilyen élményre.
2016. máj. 18. 12:23
 19/29 A kérdező kommentje:

De nekem sem az ilyen modell nők jönnek be, sőt például a cigánylányokra mondják hogy fújjj, de én összejönnék roma lánnyal mert nekem nagyon bejönnek, szóval az álom nő nekem sem a 10/10 hanem kb a "szintem" 7/10 v 8/10, nagyon bejön a sötét haj, sötét bőr, a sminket is arra írtam ha valaki ragyás akkor sminkeljen hogy vonzóbb legyen, én sem vagyok tiszta izom nem veszek izomtrikót fel, hanem pulcsiba v polóba járok,hogy ne látszódjon ami kevésbé előnyös bennem, ez egy ilyen dolog.

NEM a visszautasítás volt a baj, hanem hogy azt az egy szót mondta hogy "viszlát" volt h odamentem egy 30 éves nagyon jó nőhöz, munkába ment, mint kiderült van párja 8 éve, de ezeket eltudta mondani magáról udvariasan visszautasított, majd MEGKÖSZÖNTE hogy elhívtam meginni valamit, nem az látszott rajta hogy azt gondolja h "na menj a kva anyádba" mert ezen a csajon ez látszódott, mondom is magamban az a szerencséd h lány vagy nem osztalak ki... pedig annyit mondtam neki hogy "szia" nem többet

2016. máj. 18. 12:24
 20/29 anonim ***** válasza:
27%
A csúnyábbaknak többnyire alacsonyabb az önbizalmuk, ezért ha jó pasiként megszólítod őket, inkább visszautasítanak, csak hogy védjék az egójukat - ha csúnya pasi lennél, neked is furcsa lenne, ha egy nagyon jó nő odamenne hozzád és valószínűleg egyből elkezdenél gyanakodni, hogy valami hátsó szándéka van/csak szórakozni akar veled.
2016. máj. 18. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!