Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek hogy sikerült barátságbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy sikerült barátságból szerelmet kialakítani?

Figyelt kérdés
Adott egy lánybarátom, akivel találkozgatok már heti rendszerességgel 2-3 hónapja, és napi szinten beszélünk Messengeren. A probléma az, hogy nekem már csak barátságilag egyre nehezebben megy a dolog, ugyanis nekem igazából mindig tetszett, mint lány. Még régebben, kb. 2 hónapja bepróbálkoztam nála, amit azzal hárított el, hogy időt kér, nem tudja mit akar még. Nem volt sem igenleges, sem nemleges válasz. Ugyan nem viseltem jól a dolgot, de elfogadtam, és küzdöttem tovább, igyekeztem felvenni a tempóját, betudtam annak, hogy akkor nagyon friss szakításon volt túl. Kérte, hogy ezt a témát ne erőltessem egy darabig. Ezt az ígéretemet egyelőre tartom. A gond, hogy azóta lettek problémák az életében, ami miatt azóta is úgy érzem, hogy egyáltalán nem áll készen egy kapcsolatra, viszont a társaságomat keresi, "nagyon jó barát"nak tart. Tudja, hogy én többet akarnék tőle. Én viszont ezt egyre nehezebben viselem, sok álmatlan éjszakját okozva ezzel, sokszor feszült vagyok emiatt és rágörcsölök (igyekszem nem mutatni kifele) Érdemes lehet újra megpróbálni szóvá tenni a témát úgy, hogy azt érzem, nem áll készen rám? Vagy inkább távolodjak el kicsit tőle, hátha elkezdek hiányozni? Vagy egyszerűen ne törődjek semmivel, és próbáljak finoman, nem erőszakosan, de mégis határozottan rámozdulni? Volt akinek bevált valamiféle "gyorsítás", vagy igyekezzek gép üzemmódban lenni továbbra is, kedveskedni, találkozgatni és várni?

2021. dec. 27. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk felhívod magadhoz beszélgetni, iszogatni? 1 üveg bor 2 emberre pont elég .
2021. dec. 27. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Még régebben, kb. 2 hónapja bepróbálkoztam nála, amit azzal hárított el, hogy időt kér, nem tudja mit akar még"

Ebben az esetben nagyon könnyű dolgod van, elvégre tudja, hogy te többet akarnál. Hívjad fel, vagy találkozz vele és mond meg neki, hogy úgy érzed zsákutcába kerültél; érzelmeid vannak iránta, amik ilyen baráti kapcsolatba nem férnek bele, ezért úgy döntöttél, hogy többé nem fogod őt keresni.

Valószínűleg azt fogja mondani, hogy rendben, akkor legyen így, de ha ebben az időszakban jó benyomást keltettél, akkor hiányolni fog és jó esélyre pár hét múlva felkeres, hogy gondolkozott és próbáljátok meg mégis.

Ha meg nem keres, akkor legalább lehetőséged lesz új nővel ismerkedni, mert amíg ő van neked, ez nem lehetséges.

2021. dec. 27. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt kapcsolat bárkinek valaha abból ,hogy időt mert a màsik, miután bepróbàlkozott?

Komolyan kérdezem.

Ez nem csak a nem akarlak megbàntani egy szinonimàja?

2021. dec. 27. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 Nyilván nem. Ez ugyanolyan, mint egy kapcsolatban “szünetet” kérni.
2021. dec. 27. 12:42
 5/8 anonim ***** válasza:

3# voltam köszi #4

Talàn alapesetben mèg el is hiszem, de a kérdező 2 hónapja próbálkozott be, és azóta semmi.

Engem is érdekel ,hogy volt már bàrki , aki hasonló helyzetből tudott fordítani?

2021. dec. 27. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Időt kér = nem akar kapcsolatot veled, de nem akar elveszíteni, mint barát.

Tedd amit a #2 javasolt, különben sokat fogsz még szenvedni.

2021. dec. 27. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebből az jön le, hogy téged már marhára hajt a kangörcs, ő meg még fel sem dolgozta a szakítását meg a problémákat az életében.

Ez valakinek évekig tart. Nála biztos gyorsabban fog menni, ha te mellette vagy, és van kinek elsírni a bánatát. Csak azt nem tudom, hogy ezt egy férfi meddig bírja hallgatni? Ha csak a tényeket nézzük eddig végig barátzónában tartott. Senki nem lát bele a csaj fejébe, lehet hogy később meggondolja magát, csak győzd kivárni.

Nálatok is bebizonyosodott hogy férfi és nő között nincs barátság, mert előbb vagy utóbb az egyik többet akar! Te vagy rá az élő példa!

Ui: Tudom, hogy vannak akiknél bejön a férfi/nő barátság, de ezek ritka kivételek!

2021. dec. 27. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ki kaptam és mondtam neki ez magától nem fog lecopodni.
2021. dec. 27. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!