Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi történik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés
A sors úgy hozta hogy új oktatót kell fogadnom, közben másik 2 sulinál is volt bent a papírom én mégis hozzá megyek véletlen szerűen,mióta meghallottam a hangját folyamatosan a fejemben van kattogok rajta soha nem találkoztunk a csavóval közben végig úgy beszélünk mint akik ezer éve ismerik egymást, kattogok rajta és nem bírom kivarni hogy ne találkozunk közben 4x is hívtam már azt kérte én hívjam mindig egyre többet beszélünk de már feltűnő lenne 😃
ma 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kerdes ?

Ez nem szerelem, hanem rajongas es megszallottsag. Idovel elmulik.

ma 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Ez egy kicsit beteg, vegyél vissza. Amúgy meg csak viszket a 🍑 - od. Ennyi éled ki gyorsan és mehet tovább a normális élet.
ma 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!