Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magam sem értem mi történik...

Magam sem értem mi történik velem/bennem? Többi lent....

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden,volt valakinek hasonló tapasztalata ?

Terhességi tesztek pozitívak,viszont úgy látom az idő előrehaladtával halványodnak. Nem a meglevő, hanem az újbóli tesztek.

A terhességi tünetek viszont egyre erősebbek. Jelenleg ha terhes is vagyok 7+2 hétnél jártatok. Uh-on voltam. Nem láttak semmit. Menstruáció azóta sem jelentkezett. December 5.én volt meg utoljára.

Ma elmentem Hcg vérvételre, ahol egy terhességi tesztet kellett elvégeznem mely negatív lett. Délután 1 órakor megyek vissza az orvoshoz.

Nem értem mi zajlik most bennem. A gondolatok csak úgy cikáznak a fejemben. Elég bizonytalan most minden.

Hogy lehet,hogy vannak pozitív( szép,erős pozitív tesztek. ) A menstruációnak semmi híre. Terhességi tüneteket produkálok. Viszont uh-on egy üres petezsákot sem találtak..

Tudnátok ezt esetleg véleményezni?

Köszönöm mindenki válaszát.

ma 11:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ezek a mai tesztek!

[link]

ma 11:45
 2/11 A kérdező kommentje:

Ez pedig Január 6.án készült.

[link]

ma 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Ciszta okozhat pozitív tesztet.

Kórházban negatív lett legutóbb a teszted, vagy nem tudom hol csonálták, de akkor terhes nem vagy. 7 hetes terhességet egy férfi is felismerne a képernyőn. Sajnos így a terhességet kizárhatod. Lehet elindult valami és a végét járja. Hcg vérvétel biztos lett volna. Magánba nézetni kéne, ha bizonytalan vagy. De a dejem teszem rá, hogy nem vagy terhes a leírtak alapján.

ma 11:48
 4/11 anonim ***** válasza:
61%

ne haragudj, de ezek hol szép erős pozitív tesztek?

Én erre így kép alapján simán negatívat mondanék.

a terhestünet megint olyan dolog, hogy én fogamzásgátló mellett, kizárt terhességgel is bel tudom magamat élni, beképzelni.

szerintem szimplán kimaradt egy mensid.

ma 11:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Amit január 6.án csináltam, az bizony szép pozitív lett. És pontosan ,ahogy írod. A többi... Egyre halványabb..
ma 11:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát a mai az egyáltalán nem jó sajnos. A január 6 dikai szép pozitív. Biztos volt valami csak nagyon lassan ürül a hcg sajnálom. Az orvos nem mondott mást ? A mai milyen fajta teszt volt?
ma 11:54
 7/11 A kérdező kommentje:

Semmit! Nem érti ő sem. Hormonproblémákra fogta volna ,ha nem lettek volna pozitív tesztek.

Ezért küldött tovább vérvételre.

Pregnasens a teszt neve.

ma 12:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínü nem fejlődött a terhesség így ürül a hcg és amint végzett meg fog jönni. 7+2 nél már bőven embriót kéne látni és nem a semmit
ma 12:33
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

Kétnaponta nézik a vérből a hcg-t?

Mert akkor lehetne nézni, hogy csökken vagy sem a vérben.

Az, hogy egyszer meglett nézve az semmilyen infót nem ad csak az aktuálist... :/ de viszonyítás alapot nem ad...

A 6.ai teszt az tényleg szép volt, a mostani elég gyenge :/

Jobb lett volna ugyan azzal a teszttel ellenőrizni mert azzal lehetne hasonlítani. Az a baj, hogy nem minden teszt ugyan olyan, van amelyik alapjáraton eleve halványabban mutatja a 7-8 hetes terhességet is :/

Az is lehet, hogy később fogant meg és azért nem látszik a magzat még. Hét alapján lehet 7 hetes múltál viszont lehet, hogy hó végén tapad meg és még csak kb 5 hetes vagy és akkor teljesen normális, hogy nem lát még konkrétumot a doki.

Azért lett volna jó, ha a dokid 2 naponta kért volna vervételt hcg-re, látszódna, hogy csökken vagy sem a mennyiség :/

Az is lehet, hogy kémiai terhességed volt csak és megfog jönni :/

Így ennyiből patt helyzet van :(

Max probálj ugyan olyannal tesztelni mint a 6.ai.

Kitartást kívánok neked és sok erőt!

ma 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

6-a óta eltelt 18 nap...már mindegy mivel tesztel. Erős pozi lenne fejlődő terhesség esetén.

Ez egyértelműen nem fejlődő volt, sajnos valamikor megfog jönni. Ki kell várni. De érdemes lenne hcg-t nézetni. Nekem 7 hetesen sikerült végül elvetélni, addig nem is találták uh-n és a hcg 995-ig lassan növekedett. Mondjuk nekem ugye így csak erős tesztjeim voltak, vetélés után kellett pár nap a negatív tesztig.

Neked magától csökken, hamarosan megjön. A teszt alapján azt mondanáp 5 napon belül.

ma 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!