Úgy is teherbeeshetek, ha a párom nem bennem megy el, de még visszarakja, és ez peteéréskor történik?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 13:37
1/9 anonim válasza:
Igen. Sperma kerül a hüvelybe. Ennyi kell a teherbeeséshez. Ha ezt sem tudod, NE CSINÁLD!
Ha gyereket akartok csináljátok rendesen, ha nem, akkor meg védekezzetek. Miért kell így maszatolni? Sosem fogom megérteni!
2/9 anonim válasza:
igen, mert a húgycsőben maradnak spermiumok
3/9 A kérdező kommentje:
Szeretem az extrém helyzeteket :P Főleg ha a következménye egy kis babu lenne :)
2012. máj. 21. 13:42
4/9 anonim válasza:
"extrém helyzet"... jah. A "kis babu"-nak meg igényei is lesznek, nem csak egy ksikutya, akit ha megunsz, átveszi a szomszéd.
5/9 A kérdező kommentje:
Most mé kell ilyeneket írkálni, szóltam én neked valami rosszat!!
2012. máj. 21. 13:46
6/9 anonim válasza:
Számomra is érthetetlen ez a maszatolás. Mintha nem tudnátok eldönteni, hogy mit is akartok valójában. Persze lehetsz így terhes, de kisebb rá az esély. Egy egészséges pár esetében ha rendesen együtt vannak pé-kor, akkor is csak 20-25% az esély, hogy összejön, ilyen "visszarakós" módszerrel ennél kevesebb.
7/9 Adilari válasza:
Én az előspermiumoktól lettem terhes:-))))De úgy örülök neki:-)))Ha már így van....
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött össze :(
2012. máj. 28. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!