Van egy kicsi reményem hogy természetesen is
teherbeeshetek?
Figyelt kérdés
2éve hogy probálkozunk,babát szeretnénk.Kaptam már choragon injekciot,volt már closty honapok,és most volt laparoszkop mütétem május 12.ahhol megtudtam az eredményt hogy hosszu a petevezeték igy a doki inszemet vagy lombikot ajánlot?akkor már természetesen nem eshetek teherbe?vagy most azért nagyob esélyem van hogy átjárhato a petevezeték?
2010. máj. 14. 14:31
1/6 anonim válasza:
Persze nyilván várhatsz a csodára, de ha már megvan a gond, vagyis az ok, amiért nehezen vagy egyáltalán nem esel teherbe, akkor ha van segítség én mindenképpen meddőségi szakemberhez fordulnék és ha így, ha úgy esek teherbe, nekem mindegy lenne, ha már nagyon régen várjuk a babát. Én inszemes vagyok egyébként, a harmadikon vagyok túl, pedig "elvileg" semmi bajunk. De fél év próba után úgy döntöttünk, hogy nem várunk itt a csodára, inkább fordulunk segítségért. De, ahogy gondolod, ha ráértek vagy mindenképpen természetesen szeretnél babát, akkor várj! Én csak annyit mondok, ha lehet segíteni rajta, akkor miért ne élnél a segítséggel szerintem. De mindenki maga dönti el
2010. máj. 14. 15:18
2/6 anonim válasza:
Szia! Remény az van, de ha már 2 éve próbálkoztok és megtudtátok a gondot akkor miért várnátok még éveket? Nem az a lényeg hogyan fogan meg a bébi, hanem hogy van esély rá hogy szülők legyetek.
2010. máj. 14. 16:13
3/6 anonim válasza:
Van rá esély, de minél előbb kezdjétek el a beavatkozásokat, mert még így is lehet, hogy hosszú hónapokba kerül, mire baba lesz. Ha 2 éve hiába próbálkoztok, és a gyógyszeres kezeléseken sem lett eredmény, akkor ne várjatok!
2010. máj. 14. 18:02
4/6 anonim válasza:
Szia nekünk az első 11 hónapra, a második 22 hónapra fogant, előtte 3 hónapnyi closty kúra, azelőtt palástfű és cickafark teát fogyasztottam 3 hónapig, tavalyi év Márciustól peddig ébredési hőmérséklet mérése és ovulációs teszt használata. Már lemondtam róla mikor összejött, kitartás ne add fel.
26 hetes kismama
2010. máj. 14. 18:21
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat most már lépni fogok és bizom hogy hamarosan összejön a baba.
2010. máj. 14. 18:56
6/6 anonim válasza:
Nézd remény mindig van!
Nekem pcot diagnosztizáltak, évi kettő max. három mensivel és peteérés nélkül.
Csináltak lapart ahol minden oké csak hogy eddigi 24 évem alatt minimális peteérésem volt.
Gondolhatod teljes kétségbeesés, főleg hogy apának "is csak" inszemre volt alkalmas a spermiumja.
Megmondták, hogy nem fog sikerülni természetes uton.
És láss csodát műtét után 4. hónapra pozi teszt (gyógyszerek és mindenféle külső beavatkozás nélkül).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!