Lehet valahogy természetesen befolyásolni a baba nemét?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 21:09
1/14 anonim válasza:
Lehet. Lúgos (szódabikarbónás) hüvelyöblítéssel ha fiút, savassal(ecetes) ha lányt szeretnél. Közvetlenül az együttlét előtt kell alkalmazni!
2/14 anonim válasza:
Naptárat figyelve.
pl. ciklus.hu segít eldönteni, melyik napokon érdemes próbálkozni,
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
Első
én még ilyenről nem is hallottam. Ez kamu lehet? Kipróbálta már valaki?
5/14 anonim válasza:
kínai fogantatási/születési naptár. A lényeg, hogy a betöltött kor számít a kismamánál, tehát ha 1 hónap múlva leszel 30, de a baba most készült, akkor 29-el kell számolni. Sokaknak ezért nem stimmel. Nem tudom miként működik, de mi 10 gyereket végignéztünk ismerősi körökből és csak egy anyukánál nem stimmelt a jósolt nem.
6/14 anonim válasza:
első válaszoló vagyok.
úgy gondolom, hogy igaz, mivel dr. Czeizel Endre genetikus, egyik könyvében írta ezeket.
7/14 anonim válasza:
Czeizel ilyet? Kizártnak tartom!
A savas/lúgos hüvelyöblögetés is elég fura. Lúgos nem hiszem, hogy jót tesz a hüvelynek...
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 26. 21:33
9/14 A kérdező kommentje:
Tehát ha most teherbe esek fiam lesz? 18 vagyok persze még nem most akarok.
2011. febr. 26. 21:38
10/14 anonim válasza:
Hehe, az nem zavart senkit a kínai naptármódszernél, hogy nem a kínai naptár szerint vannak beosztva a hónapok? Egy kínai naptármódszer miért a mi hónapjainkkal számol? :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!