Leírnátok nekem Czeizel Endre arra vonatkozó módszerét, hogy a tested savasítása-lúgosítása befolyásolhatja a baba nemét?
Ha valaki tudna erről információt (vagy azt, hogy hol tudnék utánaolvasni) írni, azt megköszönném!
Kérnék mindenkit, hogy ne hurrogjanak le, nekem is mindegy a babucim neme, és fő, hogy egészséges legyen, egyszerűen csak érdekelne a dolog!
Köszönöm!!! :-)
Szia! Megint én. Megtaláltam neked, amit mondott róla:
CE: Ha fiút akar valaki, akkor tüszőrepedéskor az Y-osok (fiú) érnek oda, de ezt kombinálni kell egy hüvelyöblítéssel, nevezetesen, hogy egy liter langyos vízbe egy evőkanál szódabikarbónát kell feloldani. A fürdőkád szélére helyezzünk el egy beöntő készüléket és végezzünk hüvelyöblítést. Jó mélyen be kell vezetni a fekete bevezető részét a hüvelybe és akkor már a fele befolyt. Ekkor a nő 5 percre szorítsa össze a két combját, hogy a hüvelybe álljon egy kicsit a folyadék. Ekkor megsavanyítjuk a hüvely vegyhatását. A férjnek pedig 30 perc alatt helyt kell állni.
- És ha rózsaszín ruhácskákat szeretnénk vásárolni?
CE: Akkor ugyanilyen hüvelyöblítést kell végezni, csak egy liter vízbe egy evőkanál 10%-os konyhai ecetet kell feloldani.
Szia az az elmélet lényege, hogy a hüvely PHja befolyásolja az eltérő nemű spermák életképességét.
A lányok a savasat szeretik, ezért ha lányt szeretnél akkor úgy kell irrigálni hogy 1l vízhez 1dl ecetet teszel, és ezzel az oldattal.
Ha meg fiút, akkor lúgosítani kell, 1l vízhet 5dkg szódabikarbóna.
Szia!
Öcsink lesz :-))), de a természetre bíztuk, és nem kísérleteztünk! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!