Ingával hogyan lehet megjósolni a baba nemét?
Nekem mutatott 2 fiút, és ennyi.
Akkor már volt 1 fiam. Azóta született 1 lányom, és pár napon belül újra kislányt hoz a gólya....
probald ki ezt, :),aztan ird meg,hogy bejott-e?nekem fiut mutat,az is lesz,azert annyira nem bizom benne,nem mindenkinek mond igazat :)
36 hetes kismami
Nekem az inga oda-vissza mozgott amikor terhes voltam, poénból anyu ingázta ki hogy ezekszerint fiú (lánynál körkörösen mozog elvileg). Valóban fiam lett, de nem tudom hogy nem a véletlen játéka volt-e :)
A kínai naptárakban nem hiszek, hiszen ezekszerint minden egyes nőnek akinek 25 évesen novemberben fogant a gyereke, fia lett? Na ez elég hihetetlen. A kínai naptárak amúgy is butaságok....gondoljátok csak el a kínai horoszkópot: ott évi lebontásban vannak a jegyek! Minden 84-es születésű gyermek patkány....magyarán minden 84-es születésű emberke ugyanolyen jellemmel bír? Ugyanmár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!