A várt előtt 3 nappal halvány 2 csíkos lett a tesztem. Természetesen védekeztem! Hogyan lehetséges ez?
Ha spirlod van miért teszteltél a mensid időpontja előtt 3 nappal? Aki nem számít gyerekre legfeljebb akkor tesztel, ha már késik.
Amúgy korai a kétségbeesés, menj orvoshoz, ott kiderül mi a helyzet.
A spirál jóval kevésbé biztonságos mint mondjuk a tabletta. (2-3%)
Másrész a spirála megtermékenyítést nem akadályozza meg,csak a beágyazódást. de a beágyazódás elindulhat, csak nem zárul le, a méhen belüli eszköz irritációja abortáláshoz vezet. tehát valószínű elindult egy beágyazódás, de nem biztos, hogy be is tud fejeződni.
Ha mégis, akkor nagyon gyorsan kellorvoshoz menned, hogy ne okozzon maradandó károsodást
hátigen...:-(( sajnos előfordulhat, hogy megtörtént a megtermékenyítés,és magasabb már a HCG szinted, amit a teszt már kimutatott.Csak ugye a spirál elméletileg a beágyazódást akadályozza meg.
Szerintem is mindenképp beszélj orvosoddal.
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond.
Ha nem nagy kérés, írd meg, hogy mire jutottatok...
szia! Utolsó válaszoló vagyok.
akkor hétfőig megy az izgalom, hogy mi lehet veled:-((
várom válaszod.
szia,szia,szia.....
mi újság? hogy vagy? Mit mondott az orvos?
Írj, ha tudsz...
Szia. Nagyon nagyon drukkoltam, Neked hogy mi lehet Veled / Veletek.
Hát nem semmi. meg vagyok döbbenve. Akkor valószínű elmozdulhatott a spirál, és be is következhetett egy terhesség. Anno Édesanyának is " lecsúszott " a spirálja, ami iszonyúan fájt neki és az akkori orvosa vizsgálat nélkül annyit mondott, hogy "NEM KELL OLYAN TRAGIKUSAN FELFOGNI" ... gondolhatod. Na azóta az az orvos már nem is dologzik.
Azért próbálj meg megnyudodni, még semmi nem biztos.
Ha meg Kismam vagy mégis, akkor az a Kis Jövevény nagyon jönni akar...:-))
Én is tavaly márciusban szültem és én sem szeretnék másik Gyermeket egyenlőre, ezért is értelek meg.
Vigyázz magadra / magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!