Miért lesz e a teszt nagyon halvány csíkos ha nem vagy terhes? Annak csak van valami oka?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 15:24
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy elindult valami, aztán korai spontán vetélés. A teszt azt a kevés HCG-t érzékeli.
3/8 anonim válasza:
Ahogy az első írja, vagy tényleg nem jó a teszt.
De van valami hormonzavar is (mindig meg akarom jegyezni, csak elfelejtem), ami terhesség nélkül is hcg-t termel. Na, amiatt is lehet, de ez nagyon-nagyon ritka!
4/8 A kérdező kommentje:
Ugy értem ha késik a mensid,és idő után kijön a halvány csik.Akkor csak esély a babára.Másképp miért jött volna ki!
2011. júl. 21. 15:45
5/8 anonim válasza:
Hát akkor az nagy valószínűséggel terhesség! A hcg nem mindenkinél egyformán termelődik, meg a beágyazódás időpontját se lehet tudni...
6/8 anonim válasza:
2.vagyok. Nekem sok olyan tesztem volt már ami halvány csíkos lett de nem volt baba sőt meg is jött rendesen.
7/8 A kérdező kommentje:
nekem17-én kellett volna megjönnie.
2011. júl. 21. 16:35
8/8 anonim válasza:
Vannak nagyon gagyi tesztek. Csinálj egy normálissal is, mondjuk Cordax vagy mi a neve az nagyon jó, és olyan 1000 Ft körül van. nekem mondjuk ilyen tapasztalatom nem volt, de mégis vettem egy normális tesztet is, amikor kimutatta egy mártogatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!