Clearblue digitális teszt negatívat mutatott, de amikor szétszedtem, hogy az elemet kivegyem akkor 2 csíkos volt a teszt, halványan. Akkor szerintetek mi lehet?
Off leszek, de tényleg van már digitális terhességi teszt?
Szerintem tedd vissza az elemet és csináld meg holnap reggel újra.
1. Igen van,de egyszer használatos.
2. Környezetvédelem,vagy te az elemet a kukába dobod?
NEM ..gyenge digitális teszt...
ha terhes vagy a legolcsóbb is kimutatja...
Ezt vettük meg,mert ez volt meg sima clearblue a patikában ahol voltunk,de nem erre voltam kíváncsi,hogy a legolcsóbb is kimutatja e...
Olyanok véleményére lennék kíváncsi akik esetleg jártak így már...
2. vagyok a clearblue digitalis teszten nem csikok vannak, hanem kiirja, hogy terhes vagy nem terhes es kiirja hany hetes. en is ilyet csinaltam, szoval valami nem stimmel a kerdessel. ha csikos lenne mi lenne benne digitalis????????
digitalis csikok?:D:D:D:D:D
Valószínű negatív, de azért reggel csinálj egy másikat. Nekem a digitálissal csak a bajom volt, de pl. a barátnőm esküszik rá:)
Off: én is kiszedem az elemet:)
Kedves második!
Ha szétszeded,hogy kidobjad az elemet,akkor látható hogy csík van ebben is.
Ha gondolod lefotózok mindent és feltöltöm...;)
Nem kell elhiszem, belul csikos:)
De ha a kiiras azt irja, nem terhes, akkor nem vagy terhes, vagy meg nagyon korai. Mikor kene megjonnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!