A várt előtt 3 nappal halvány 2 csíkos lett a tesztem. Természetesen védekeztem! Hogyan lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Tavaly márciusban született a kislányom, rövid időn belül a nőgyógyászom feltett spirált. Nem is volt vele gondom, múlt hónapban voltam ellenőrzésen. Most mégis 2 csíkos lett két különböző tesztem. Teljesen kétségbe vagyok esve. A nagyobbik fiam 9 éves a kislányom most lesz 1 éves. Mit csináljak? Éppen azért választottam a spirált, hogy biztonságos! Nem akartam megint babát, bőven elég 2 gyerkőc. Így is éppen kijövünk a fizetésből +gyed! Ráadásul a Tgyás ideje alatt megszűnt a munkahelyem! Teljesen ki vagyok készülve!2011. márc. 17. 08:25
11/14 anonim válasza:
szia!
Voltál orvosnál? Mit mondott? Egész héten gondotam Rád/ Rátok.
Ha tudsz, írj....
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Voltam orvosnál, ott a petezsák! De azt mondta, hogy nem szabályos az alakja, nem jó helyen van. Még jövő héten vissza kell mennem. Írok, hogy mi lesz! Köszönöm, hogy gondoltál rám. Amúgy hányinger, fáradtság már megvan. Írok a jövő héten, hogy mi volt!
2011. márc. 31. 14:39
13/14 anonim válasza:
Huh... köszönöm, hogy írtál.
Nem semmi dolog az sem, ami Veled / Veletek történik.
Talán a méhszáj közelében tapadt meg a petezsák?De ha viszont a tüneteid megvannak, akkor meg jól érzi magát a Kisbébi.
Gondolom el volt mozdulva a spirál és ezért tudott beágyazódni.Elgondolkodtató....
Azért ha van valami, írj, várom.
14/14 anonim válasza:
Szia .Utolsó vagyok ismét. Voltál orvosnál ? Mit mondott? Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!