Vonzás? Ha valakire sokat gondolok, megjelenik? Velem elég sokszor történik ilyesmi. A napokban történt, hogy elég sokat gondoltam egyik ismerősömre,akivel már régóta jóba vagyunk.
Figyelt kérdés
Aztán kb 2 nap elteltével felhívott, hogy hiányzom neki, stb.
De vele mindig így van, valahányszor gondolok rá, ő egyből megkeres, vagy megjelenik, meglátom valahol. Olyan furcsa...
2021. dec. 27. 18:52
2/5 anonim válasza:
1: Ezotéria,
2: Megerősítési torzítás.
3/5 anonim válasza:
Szakítás után is láttam vagy 3x exem, előtte meg sose, két oka van, kapcsolat előtt 1 évvel azt se tudtam ki, szakítás után meg azért kitűnik a tömegből.
4/5 anonim válasza:
Én eskü csinálom ezt de sose jön be. :D pedig nagyon sokáig komolyan higtem benne, rendesen meditáltam is meg minden. Hat ezvan :/
5/5 anonim válasza:
Volt főnökömmel voltam így. Ahogy fingottam egy dögleteset, a semmiből ott termett felszaglászni az egészet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!