Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy egy személyn...

Miért van az,hogy egy személynek nagyon sokszor látom a hasonmásait,amiből sok van?

Figyelt kérdés
Ellenkező nemű az illető..
ápr. 19. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Látásproblémára gyanakszom. Irány a szemészet! Egy jó szemüveg csodákra képes.
ápr. 20. 06:39
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Kognitiv torzitas.
ápr. 20. 08:28
 3/9 anonim válasza:
100%
Szerelem teszi.
ápr. 20. 10:41
 4/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
16%

Az a gond, ha nem írod ki ezt a kérdést, ha nem gondolod komolyan, talán még elintézhetnéd egy legyintéssel.

De ez így elég furcsa, ha tényleg komolyan gondolod, a háziorvossal ezt meg kellene beszélni szerintem.

ápr. 20. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Paranoia szerűség lehet ez. Nekem meg olyan volt, hogy mentem az utcán, és mindenhol mintha valami veszély leselkedett volna rám. Rendesen már olyan pánikszerűség tört rám. A sarkon befordultam, szembejött pont ott velem egy ember, és éreztem, mintha nem lennék bíztonságba. Olyan rövid pánikszerűség jelentkezett. Egy macska kijött egy udvarból elém, egy gyors autó elment melettem, lánfűrészelést halottam, valaki akkor jött ki a kapuból, amikor pont odaértem, valaki becsapta a kaput, valaki ordított (valahol, valamiért, csak elég volt halljam), nem mertem a sarkon befordulni, váratlan veszélyt gondoltam ott, és ha mégis valaki ott jött szembe velem, akkor megint ilyen idegesség-pánik szerű érzés jött.

Nem is tudom, hogy mitől féltem, de azt mondják, hogy az ilyen "betegségnél" a félelem alaptalan. Nincs mitől félni, de én mégis félek, én sem tudom miért, de mintha mindenhol veszély lenne.

Kellett menjek a boltba, kinéztem a kapun ovatosan, hogy szomszéd nincs-e kint. Ha kint volt visszafordultam. Ha nem volt kit, mentem ki az (rövid) utcán a főútig, de mikor az utca végére értem, körül néztem, hogy járnak-e ott, amerre én megyek, ha igen megvártam míg elmegy, csak azután mentem én is.

De ez igen ritka nálam. Kb. minden második hónapban előjön ez a hülyeség.

Csak azért irtam ezt le, mert te mindenhol ugyanazt az alakot látod, én meg mindenhol veszélyt érzek, mintha minden, mindenki veszélyes lenne (amint írtam csak bizonyos időközönként van ez).

ápr. 20. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

5. vagyok

Ez csak egy-két napig tart. Úgy képzelem, ahhoz hasonlítanám, mintha egy háborús övezetben kéne menjél A-bol B pontig. Szar érzés ez nagyon, de szerencsére nem tart sokáig. Mondjátok majd, hogy menjek orvoshoz, de én nem az bíztos. Majd ha gyakori lessz, akkor nem mondom, hogy nem. Akkor majd megfontolom.

ápr. 20. 15:07
 7/9 anonim ***** válasza:
6 Frontin!
ápr. 20. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
7 Az mi???
ápr. 20. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
Én is láttam már valakit sokszor, de ez mitől lenne elmebetegség? Kizárt, hogy valaki tényleg azt a személyt látja?
ápr. 20. 16:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!