Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban elég csak a szeretet vagy kell a szerelem is?
Figyelt kérdés
Ki tudod e mondani szerelmes vagy még? És mit értesz ez alatt,mióta vagytok együtt?tegnap 17:06
1/11 anonim 

válasza:

Szerelem már nincs, de szeretem és kívánom.
2/11 anonim 

válasza:

Én nem voltam sose szerelmes. Szeretem , tisztelem, kitapasztaltam mi bosszantja , ezeket a dolgokat nem teszem, nem mondom. 7 év házasság, előtte 1 évet éltünk együtt.
Vannak közös céljaink.
3/11 A kérdező kommentje:
Első
Kifejtenéd te mit értesz szerelem alatt? És mi múlt el számodra?
tegnap 17:20
4/11 anonim 

válasza:

Nekem már egyre kevesebb... egyszerüen képtelen vsgyok megfelelni az elvárasainak. Borzasztóan kimerült vagyok, de nem merek lépni, mert elmultam 30...
5/11 A kérdező kommentje:
Kérlek lépj. Hidd el van más is,tudom kevés vagyok én ehez,de ha tényleg nem megy hiába próbálod akkor sok értelme nincs,sokan bánják meg,te ne tartózz ezek közé
tegnap 17:33
6/11 Senior Séf 

válasza:

Mesélek valamit. Fiatal koromban zenészként faltam a csajokat,, míg rá nem untam, hogy minden héten mással vagyok egyedül. Soha nem is voltam szerelmes, nem érdekelt az egész, viszont állandóságra vágytam. Megnősültem, szerelem nélkül, egyszerűen, mert úgy éreztem, nála jobbat úgysem találok. Remekül elvoltunk 18 évig egy hangos szó, vagy veszekedés nélkül, míg aztán egyszer csak olyan leckét kaptam kalandból, hogy a fal adta a másikat. 40 voltam, azonnal elváltam. Az új asszonykámmal 26 éve imádjuk egymást. És bár nem szokásom bármit is megbánni, a langyos dágványban töltött 18 évnek minden percét bánom.
7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,te ezt hogy jellemeznéd? Szerelem ez?
tegnap 17:45
8/11 anonim 

válasza:

A kapcsolat alapja szerintem a vonzalom, szerelem, de a házasság el van anélkül is. Jobb persze ha szerelmesek vagytok egymásba házasság után évekig, de attól még nem langyos víz, hogy már nem vagytok egymásba szerelmesek. Az emberek nagyon lebecsülik nekem úgy tűnik a szeretetet és a tiszteletet és az egekbe emelik a lángolást, pillangókat. Pedig megcseszheted őket ha nincs köztetek bizalom, közös célok, szeretet és tisztelet. Sok ember később kap észhez, már amikor késő, hogy mit hagyott elúszni mert a bizsergés hiányzott.
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van,en pont ezt mondom igaz szerelemnek. Nem csak szeretem hanem szerelemmel,közös cél,romantika mi nem múlik. Nekem ez a szerelem a szótáramban.
tegnap 18:24
10/11 A kérdező kommentje:
Az hogy izzad a tenyerem,hát,sajnálom akinek ennyi
De abban sem hiszek a szerelem elmúlik,az amit én nevezek ennek
tegnap 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!