Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezhetnék nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezhetnék nála?

Figyelt kérdés

Iszonyúan vonzódok egy férfihez.

Valójában nem tudom az okát.

Munka kapcsolatban állunk egymással. Gyakran találkozunk, de csak futólag. Ilyenkor néhány percet beszélgetünk, ami persze nem volna kötelező...

Hol ő, hol pedig én vagyok a kezdeményező fél.

Gyakran bámul, - legalább is észreveszem. Nem tudom hogy ez azt jelenti, hogy én is érdeklem őt, vagy csupán válasz reakció arra, hogy gyakran én is figyelem őt.

Sokszor azon kapom magam, hogy egész nap rá gondolok. Szeretem az illatát, a mimikáit, a tekintetét.

Egyszerűen így még korábban nem éreztem. Talán ezt nevezik annak, hogy működik a kémia.

Fiatalabb vagyok nála néhány éve és még nem beszélgetünk soha magánéleti eseményekről, szóval a kérdésem elsősorban arra irányulna hogyan tudnám tapintatosan megtudakolni hogy párkapcsolatban van vagy esetleg egyedülálló-e? Esetleg jobb az egyenes kérdés?

30 N

ma 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Ne éld bele nagyon magad! Pont ez az idealizálás az amiért szerelmet érzel, pedig nem is tudsz róla semmit, csak a formális, férfias oldalát mutatja... Akkorát lehet koppanni. Tapasztalat. Nagyon kicsi az esélye, hogy a húde vonzó pasinak ne legyen felesége, kapcsolata....

Szerintem majd ő kezdeményez, ha akar.

ma 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Ha egy pasi nem kezdeményez, akkor nagy általánosságban nem akar flörtön kívül semmit.
ma 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem tanácsolom a kezdeményezést,elvègre semmit sem tudsz róla!...
ma 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Én nem tudom miért ilyen búval b@szott itt mindenki. Nem idealizálja, csak leírja hogy bejön neki ami szuper, hogy figyel a teste jelzéseire.

Én direktben nem kérdeznék rá, csak légy mosolygós és könnyed, hátha előbb-utóbb nyúlik az a pár perc vagy szóba kerül magánélet is véletlenül. Én szorítok! (39/N)

ma 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!