Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezhetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezhetnék?

Figyelt kérdés

Másodállásban éjszakai takarítóként dolgozok xy helyen. Ez azt jelenti hogy a héten bizonyos napokon megyek,-hogy legyen jövedelem kiegészítésem, mert szükségem van rá.

Maradjunk annyiban emiatt sokszor vagyok kialvatlan, fáradt, és sokszor egyik helyről megyek a másik munkahelyre, tehát a nőiességem valahol itthon felejtem ezidőre.

A másodállásomon "megismertem egy férfit", akit nagyon sokszor látok. Már egy ideje "nézegetem", és harározottan nagyon tetszik nekem.

A probléma az hogy közel 1 éve dolgozok itt, és még se volt bennem annyi bátorság hogy megkérdezzem a nevét. Talán mert nem érzem azt hogy lehetőségem lehetne rá, vagy adódna rá szituáció. A létminimumot megbeszéli velem, mindig köszön nekem de nagyjából ennyi.

Őszintén megmondom hogy felettébb szégyellem magam, azért mert takarítok. Becsülök minden munkát, és én senkit se nézek le, de semmiképp se szeretném nevetség tárgyává tenni hogy a "takarítóscsaj" rámozdult. Főállásban én se ezt teszem, de szükségem van a pénzre. Igazságszerint, ő jobb beosztásban van, és mint legutóbb kiderült ő jár azzal a "drága autóval a parkolóban...", én pedig nem érzem azt hogy "méltó lehetnék hozzá".

Nem akarom azt gondolja rólam hogy felakarok kapaszkodni, de mégis örlődök belülről mert oda vagyok érte. Adjatok kérlek valami épkézláb tanácsot, mert én már azon gondolkodok felmondok, hogy ne lássam, mert ilyen szerencsétlen vagyok ehhez is és nem egészséges valakire ennyit gondolni mint én szoktam rá. Megjegyezném hogy amikor én nekem "megtetszett", akkor nagyon sokáig nem tudtam ki ő, milyen autóval jár..

Tippek?

aug. 15. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Tipp: ha kezdeményezned kell, akkor nem kellesz neki.Ha kellenél neki, már rég tett volna lépést irányodba.Nyugodtan kezdeményezz nála, ha jól viseled a visszautasítást és a megalázó helyzeteket.
aug. 15. 13:57
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

1-esnek egy baromi nagy plusszt adnék a válaszára.

Gondolom az 1 év alatt ő is látott már téged. Ha bármit is megmozgattál volna benne és kíváncsi lenne rád, már kezdeményezett volna. Ez már rég nem tini kategória, ahol a srácok még félősek és nem mernek kezdeményezni

aug. 15. 14:14
 3/15 anonim ***** válasza:
47%

Attól is függ mit akarsz. Csak valami laza dolgot vagy valami hagyományosat. Mert ha lazát elég lehet ha izgalmas vagy valahogy, de a hagyományoshoz meg valami átfedés azért nem árt, ha nem is a munkahelyi rangban, de érdeklődésben, vagy tanulmányokban vagy sportban vagy valami közös talán.

De amúgy szerintem könnyítené a dolgot ha nem azt céloznád, hogy kezdeményezni, hanem hogy a beszélegetéseitekbe amik vannak valami többet belevinni. Valami viccet, valami csavart vagy valamit. Amitől arra emlékezni fog, meg egyáltalán valami olyan ami kivállt valamit. nem mint férfi nő dolog feltétlen, hanem egyáltalán. szóval ha van egy jó szöveg stílusod az pl segíthet.

aug. 15. 14:21
 4/15 anonim ***** válasza:
még három vagyok: az se könnyíti, hogy közös munkahely. Emberek nagyon kerülik, hogy kollégával legyen valami, mert szakításkor nagyon kellemetlen tud lenni. Szóval emiatt simán esélyes, hogy valaki nem kezdeményez vagy ha a másik kezdeményez azt is elkerüli hogy valami kavarodás legyen, mert nem ér annyit, hogy utána esetleg munkahelyet kelljen váltani.
aug. 15. 14:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 Dehogynem kezdeményeznek.Ha a férfinek kell a nő, leszarja, hogy a munkatársa.
aug. 15. 14:31
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Vicces. Én azt kérdeztem magamtól hogy mit akarnak egy egyetemista csaj egy szakmunkástól. Hát nálam a párom lett. 41f
aug. 15. 14:39
 7/15 anonim ***** válasza:

#5 lehet van olyan cég ahol ez így megy, de én még nem láttam ilyet. Egészen pontosan nulla olyat láttam hogy összejött valaki cégen belül. Olyat igen, kétszer, hogy házaspár egy cégnél dolgozott. Ennyi az össz 8 év munka alatt.

Amitől még lehet olyan, hogy titokban valakik dugnak egy ideig. Meg olyanról tudok, hogy céges bulin totálkárosan valami amit aztán megbánnak a felek.

aug. 15. 14:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen lényegtelen most, hogy ki milyen munkakörben van.

1 év alatt, már hidd el lépett volna.

Én is sokszor áltattam magam. Csak felénk, csak nincs lehetősége lépni, stb stb..

Hagyjuk... Lép valamit, ha keveset is, de lépne az a férfi aki akar valamit.

aug. 15. 14:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel. Ha akart volna már lépett volna feléd. Munkahelyen normális ember nem ismerkedik,sem nő, sem férfi, ha meg egy éven keresztül észre sem vett, akkor csak magadnak okozol kellemetlenséget, ha bármit is teszel. Természetesen erőltetni mindent lehet, csak nem mindegy milyen árat fizetsz érte hosszútávon.Szóval lépj ki.A magad érdekében.
aug. 15. 15:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarna valamit, már lépett volna. Sajnálom, de ez az igazság. A minimumot kommunikálja, köszön hogy ne legyen bunkó, de sajnos ennyi. Ha mégis szeretnél lépni bármit, esetleg próbáld meg közösségi médiában bejelölni, hogy többet lásson belőled, ne csak azt, hogy te takaritasz ott. A nevét feltételezem könnyen ki tudod deríteni, ha éjszaka takarítasz a szobájában. Az asztalán csak van bármi irat, kinyomtatott e-mail, bármi amiből rá lehetne jönni. Ha visszaigazol, talán még azt is láthatod hogy egyáltalán szingli e, mert ne égesd magad ha a profilja alapján házas vagy kapcsolatban él.
aug. 15. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!