Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtaláltátok az igazit, három hónap után elköltöznétek Budapestről Salgótarjánba három hónap ismeretség után?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 19:10
11/13 anonim válasza:
Én pont 3 hónap után költöztem el az Igazihoz Budapestről. Kiadtam a lakásomat, itt az ő városában bérelünk lakást. Nekem bejött.
12/13 anonim válasza:
Megismertem egy férfit, aki Győrben lakik, én Budapesten. Annyira úgy éreztem az ismerkedés során, hogy ő az igazi, hogy elgondolkodtam, hogy majd ha összejövünk, akkor én költözöm hozzá, ugyanis ő szívből gyűlöli a fővárost. Én meg imádom. Ahogy az egyik kommentelő írta, én is inkább külföldre költöznék, mint országon belül bárhová. Budapesti születésű vagyok, itt van MINDEN, de tényleg minden. Oké, minden nagyobb városban van pláza, mozi, strand, de nekem ennél több kell. Itt van a legtöbb munkalehetőség és a legjobb szórakozási lehetőségek. Ez tény. Szerencsére a győri férfivel nem jött össze. A mostani párom tényleg az igazi, mert ő nem csak mindenben megfelel nekem és nem csak szeretem, hanem még Pesten is lakik (vidékről költözött fel egyetem miatt), és itt is tervez élni örökre, ahogy én is. De még Győr hagyján, Győzike városába nem mennék, pedig bírom a palit :D
13/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, arról nem beszélve, hogy minden családtagom pesti és a barátaim is, az új városban csak a párom lenne, ha ilyen eset állna fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!