Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Elköltöznétek Budapestről...

Elköltöznétek Budapestről (12. kerület) Székesfehérvárra?

Figyelt kérdés

Autóval járnánk dolgozni Pestre tovbbra is (nem minden nap). A környéken sajnos csak kisebb lakást tudnánk venni annyi pénzből, amennyiből Fehérváron már egy házat. Milyen ott az élet? Mennyire biztonságos? stb.

Köszönöm :)

2021. okt. 27. 12:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
nem költöznék el semmi pénzért. Pláne a XII-ből.
2021. okt. 27. 12:39
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor mindkét eset még csak tervezési szakaszban van?

Mert a kérdésed azt sugallja, hogy a XII-ben laktok, a magyarázatod szerint csak a vásárláson gondolkodtok.

Nos, én ha a XII-ben laknék, saját lakásban, biztos nem költöznék sehova.

De ha ez nem igaz és nincs lakásom, de mellette a családi ház az álmaim netovábbja és nem ragaszkodom Budapesthez, akkor simán költöznék Székesfehérvárra, mert nem rossz hely, csak - ahogy mindenütt - keresném a nívósabb részt.

Székesfehérváron minden van, közel a Velencei tó, a Balaton.

2021. okt. 27. 12:45
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Ha leköltöznél Fehérvárra, akkor minek ingáznál vissza Pestre? Fehérvár tele van multival, biztos találnál magadnak munkát ott is. Fene se ücsörögne a dugóban mikor be van álla az M7-es.
2021. okt. 27. 13:12
 4/21 A kérdező kommentje:
tervezési szakaszban van minden, jelenleg albérletben élünk, igazából nem ragaszkodunk fehérvárhoz, csak a közelebbi városokat próbálom feltérképezni :)
2021. okt. 27. 13:17
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom alberletben lakik es sajat hazat szeretne.

Attol fugg, hogy heti hanyszor kene menni Budapestre. Ha mondjuk csak 2x,az meg nalam belefer, de ez a max. Tudom, hogy sokan ingaznak ennyit naponta, de se a heringparty a vonaton vagy a dugo az utakon napi 2x nem vonzo szamomra.

6/21 A kérdező kommentje:
fehérvárnak melyek lennének a nívósabb részei, ha esetleg ismeritek őket?
 7/21 anonim ***** válasza:
Mennyi a keretetek? Esetleg hitelt is beszámítva.
2021. okt. 27. 13:29
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak városokban gondolkodsz, akkor nekem, az én szempontjaim szerint szóba jöhetne Székesfehérváron túl még Vác, Esztergom, Veresegyház, Gödöllő, ebben a sorrendben.

Amik a szívem csücskei, az Szentendre és Visegrád, de Szentendre zsúfolt lett, szar a közlekedése és drága.

Visegrád meg azon kívül, hogy baromi drága, inkább egy "nagy falu" mint város.

2021. okt. 27. 13:44
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi a kereted, meg milyen allapotu hazban gondolkoztok, de most raneztem ingatlan.com-on az ottani arakra, es 40 millio alatt eleg retek hazakat kapni, amire kolteni is kell boven meg. De igazan olyan, ami tetszene nekem, az 60 millio kornyeken van.

Egyebkent 40-50 milliobol pedig kozelebb is talalnatok szerintem valamit. De persze ha nektek tetszik a varos, akkor nyilvan koltozzetek oda, az a fontos, hogy ti jol erezzetek magatokat :)

2021. okt. 27. 13:54
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Hátha ez segít valamit!

174 város élhetősége felmérések alapján:

[link]

2021. okt. 27. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!