Elköltöznétek Budapestről (12. kerület) Székesfehérvárra?
Autóval járnánk dolgozni Pestre tovbbra is (nem minden nap). A környéken sajnos csak kisebb lakást tudnánk venni annyi pénzből, amennyiből Fehérváron már egy házat. Milyen ott az élet? Mennyire biztonságos? stb.
Köszönöm :)
Tehát akkor mindkét eset még csak tervezési szakaszban van?
Mert a kérdésed azt sugallja, hogy a XII-ben laktok, a magyarázatod szerint csak a vásárláson gondolkodtok.
Nos, én ha a XII-ben laknék, saját lakásban, biztos nem költöznék sehova.
De ha ez nem igaz és nincs lakásom, de mellette a családi ház az álmaim netovábbja és nem ragaszkodom Budapesthez, akkor simán költöznék Székesfehérvárra, mert nem rossz hely, csak - ahogy mindenütt - keresném a nívósabb részt.
Székesfehérváron minden van, közel a Velencei tó, a Balaton.
Gondolom alberletben lakik es sajat hazat szeretne.
Attol fugg, hogy heti hanyszor kene menni Budapestre. Ha mondjuk csak 2x,az meg nalam belefer, de ez a max. Tudom, hogy sokan ingaznak ennyit naponta, de se a heringparty a vonaton vagy a dugo az utakon napi 2x nem vonzo szamomra.
Ha csak városokban gondolkodsz, akkor nekem, az én szempontjaim szerint szóba jöhetne Székesfehérváron túl még Vác, Esztergom, Veresegyház, Gödöllő, ebben a sorrendben.
Amik a szívem csücskei, az Szentendre és Visegrád, de Szentendre zsúfolt lett, szar a közlekedése és drága.
Visegrád meg azon kívül, hogy baromi drága, inkább egy "nagy falu" mint város.
Nem tudom mi a kereted, meg milyen allapotu hazban gondolkoztok, de most raneztem ingatlan.com-on az ottani arakra, es 40 millio alatt eleg retek hazakat kapni, amire kolteni is kell boven meg. De igazan olyan, ami tetszene nekem, az 60 millio kornyeken van.
Egyebkent 40-50 milliobol pedig kozelebb is talalnatok szerintem valamit. De persze ha nektek tetszik a varos, akkor nyilvan koltozzetek oda, az a fontos, hogy ti jol erezzetek magatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!