Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha a párod hasat eresztene, és nem érdekelné, hogy neked nem tetszik? Mit mondjak neki?
Amikor összejöttünk, előadta nekem a nagy sportos-konditerembe járós lifestyle-t. Jól is nézett ki, de tény, hogy akkor nem zabált össze minden szart. Lelkesedése kb. addig tartott, amíg meg nem szilárdult a kapcsolatunk. Utána elengedte magát.
Abbahagyta az edzést, félreevett. Eleinte magától mondta, hogy nagy a hasa és le fog fogyni, mert zavarja. Két évig hallgattam ezt, csak nagyobb lett a hasa, mivel csak a szája járt, edzeni nem ment el.
A napokban kerek-perec megmondtam neki, hogy nekem nem tetszenek a pocakos férfiak, és jó lenne, ha összeszedné magát, mert én sem hagytam el magam, és nem tudom, mit szólna hozzá, ha én is ennyire szarnék bele.
Azt mondta, most már tényleg elmegy edzeni, de azóta is csak azt hallgatom, hogy most épp miért nem jó neki.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Elhagyni ezért nem akarom, de rettentően zavar és már nem is vonzódom hozzá úgy, mint régen. Mit mondhatnék neki, hogyan hathatnék rá?
Alapvető, hogy segíts benne, próbáld jó kaják felé terelni, közös sportot kezdeményezni, stb... de ott a bibi, hogy felnőtt ember, tehát ha ő nem akar változni, akkor te akár a fejedre is állhatsz, akkor sem lesz más a helyzet.
Ami pluszban bosszantó, hogy látszólag csak addig volt neki fontos, hogy vonzó legyen a számodra, amíg el kellett húzni a mézesmadzagot. Amióta biztos a dolog, úgy tűnik, tökre nem érdekli, hogy egyre apad a vonzalom, csak jól elvan és kész.
Ha nincs más, én belengetném, hogy egy belsőleg-külsőleg igényes emberbe szerettem bele, és én ezt így nem szeretném életem hátralevő részében. (mellesleg előbb-utóbb ki fog hatni a kapcsolat többi részére, hogy olyan emberrel vagy, akihez testileg nem igazán vonzódsz, és aki tesz rá, hogy ilyen téren is jó legyen a kapcsolat)
Igen, én edzem, heti ötször azóta is. Igen, mehetnénk együtt is, de hát nem jön, erről beszélek. :D
2-es, én nem főzök rá külön, nekem speciális diétám van, amit ő nem követ.
3-as, ezt mondtam már neki szintén, amire az volt a válasz, hogy igen, el is fog menni most már edzeni tényleg. De csak mondja. :(
Szia. Nálunk pont a barátnőm aki ilyen mint a te barátod. Nem ilyen alkattal ismertem meg. Elmondtam hogy ez így nem vonz nem tetszik.
Ez se hatott, se az hogy a fizikai aktivitása 0 lett szinte, se az orvos szavai egy vizsgálaton aki elmondta hogy ha gyereket akar akkor kezdjen el odafigyelni mert baj lesz( gyereket akar ez a vágyaelmondása szerint)- ez se motiválta..
Támogattam én is de semmi..csak a kifogás. Hiába mondtam el a véleményem ugyanúgy veszi a csokival, nasit stb..napi 2 3 öra játék a mobillal, de nincs ideje sportolni..pedig még a házimunka se marad csak rá.
Írtam kérdést én is a témában engem lehurrogtak hogy nem szeretem igazán, meg milyen vagyok hogy a külsőt nézem stb..
Érdekes fordított esetben neked még csak ilyet se mondtak..
7-es, pedig számítottam én is ilyen kommentekre, hogy nem szeretem, meg nem a külső a lényeg. Arra is gondoltam, ki sem írom, hogy én vagyok a nő.
Szerencsére az én barátom még nem orvosi eset. Elég jó genetikája van, ez a nagy szerencséje. Így egy szép testen cipel egy ronda hasat. Még nem olyan nagy neki, de jó úton halad. És az zavar, hogy szerintem nekem ugyanaz a problémám lehet, mint a te barátnődnek, IR-es vagyok, meg még egy csomó más hormomális bajom van, ami mind hízást okoz. Mégsem nekem vannak a testzsírszázalékommal problémák...
#7 és nálatok végül is mi lett?
"Írtam kérdést én is a témában engem lehurrogtak hogy nem szeretem igazán, meg milyen vagyok hogy a külsőt nézem stb..
Érdekes fordított esetben neked még csak ilyet se mondtak.."
réges rég ilyen ez a kategória, mínusz ezerről indulsz, ha férfi vagy. már én is gondolkozok rajta, hogy legközelebb nőnek adom ki magam, ha kérdést írok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!