Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mit csinálnátok a helyemben: vonz engem, de egy tökkelütött ?
Mi van akkor, ha állatira vonzódom egy sráchoz, valami miatt mindig is vonzott a hangja, a széles vállai, a bőre, pedig: és most jön a lényeg. A beszélgetéseink (több, mint százszor akadtunk már össze ez biztos) általában kiábrándítóak. Nincs közös intellektuális hullámhossz. Nem érti a vicceimet, van, hogy még meg is kérdezi, hogy most vicceltem-e. Hát ez teljes gyilkosság. És az ő humora számomra olyan, mint egy hatodikos gyereké. Nem volt még olyan általa feldobott téma, ami inspirált volna, inkább illemből billegek ott neki, muszáj időt töltenünk egymással a körülmények miatt.
Tök nyitott vagyok rá, mindig és mindig adok magamban új esélyt, hogy most talán jobb lesz a dumálás, de nem. Egyszer már mondta, hogy ő benne lenne velem, én akkor még időt kértem, de ilyenkor mit csinál az ember lánya?
És mitől vonz az ennyire, ami közben ily mértékben taszít?
Komolyan még az is megfordult a fejemben, hogy valami baleset érte a fejét, annyira Forest Gump. Közben meg vagány és nem egy tapló.
Mit tesztek az ilyen helyzetben,csajok?
Ez annyira tipikus és annyira erősen cáfolja az "magányosak a viselkedésük miatt azok" tételt. Itt a cáfolat. ez a figura ostoba, és a kérdező számára nem is érdekes vagy vicces, de akkor is ő az "ideál", az elején írt külsőtulajdonságok miatt (a hangot is idesorolom, holott az nem egészen az).
Fura dolog ez, fordított nemekkel is így igaz a dolog, olyan képmutatóak vagyunk mi emberek.
Ja, ne valami izompacsirtát képzeljetek el! Átlagos srác, csak széles a válla. Nem izmos, csak széles, így született, ennyi. Amúgy egy teljesen szomszéd srác típus, és mégis a hangja.. oh..
na jó, lövik a pizsamát, megyek. Hát második válaszoló, köszi. Igen, ez elég rémes, amit írsz, hogy ehhez lottó ötös kell egy bizonyos kor fölött már..:-((
Amúgy aki írta, hogy ideálom, stb. Nem az ideálom, nem vagyok szerelmes, csak valami miatt vonzódom hozzá. Várom, hogy találkozzunk, kb ráugranék néha..de nem lesz semmi, szerintem ennek semmi értelme nem lenne, hisz nincs jövője.
8.
Nem szapulásnak szántam, én depresszív vagyok, mindenről rossz dolgok jutnak eszembe, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!