Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy nő "tökkelütött"? Akkor nem veszik komolyan, kislányos? 26N
Sosem bírtam a távolságtartó, felfuvalkodottságot sugalló nőket. Éreztetik az emberrel, hogy önmagukon kívül mindenki más selejt, és őket kizárólag a legkiváltságosabb emberek közelíthetik meg 50 méteren belül. Pfejjj!
Ha egy nő vevő a hülyeségekre, ökörségekre, az szerintem egy nagyon-nagyon jó pont. Ha tud is alkalmazkodni az emberekhez, és nem vágja be az álszent pókerarcot olyan poénon, amin viszont fetrengve röhög, ha a kedvenc filmjéből hallja, akkor az még jobb pont. Persze azért felelőtlen link ne legyen, ne ugráljon motorháztetőkre, ne pisiljen bele a munkatársa kávéjába, ne vegyen fel 20 milliós hitelt stb.
Arany középút. Se a rugalmatlan, "fafejűség", sem a másik véglet nem igazán jó (amikor átesik egy 8 éves problémamegoldó szintjére...
Átmeneti, arany középút. Ha kell legyen komoly, ha lehet viccelni akkor pedig legyen annyi humora és önkritikája, hogy magán is képes legyen nevetni.
A két véglettel nem lehet sokáig... Kivéve, ha a férfi is az. Bár 2 sótlan-komoly emberke élete harmonikus-de-unalmas, a 2 szétszórté pedig rapszodikus káosz. Persze ha nekik jó, nem ugatunk bele.
Én maradok a középútnál.
Attól függ kinek akarsz tettszeni, ha magadnak és a hasonló "tökkelütött" férfiaknak, akkor teljesen rendben van.
Viszont én inkább a komolyabb nőket kedvelem. Rövid távon biztos cuki vagy, muris lenne veled, de egy idő után idegesítene a megfontolatlansságod, összeszedetlenséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!