Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony vagyok, az egész alkatom szinte kislányos, ráadásul a hangom sem valami nőies. Általában legalább 5-6 évvel fiatalabbnak néznek. Így nincs esélyem korban hozzám illő férfiaknál?
Tehát 24-25 éves vagy.
Különben a leírásod alapján majdnem magamra ismertem!Én 22 vagyok és még a mai napig kérnek tőlem személyit alkalom adtán a dohányboltokban,igaz már ritkábban.Eddig szörnyen bosszantott.Most már bóknak veszem :D
Van pár tippem arra,hogy idősebben nézz ki.Nekem ezek beváltak.
Fekete ruhadarabok;ezek nyújtják az alakot.
Lehetőleg feszülős nadrágokat hordj.
Emeld ki a melleidet (persze nem a közönséges kipakolósdira gondolok itt,hanem pl arra,hogy feszüljön a mellednél a felső,meg néha néha ha van kedved vehetnél fel kivágottabb cserfes-csipkés blúzokat.)
Az emeltsarkú cipők!+10 cm
(Én speciel utálom a magassarkút,úgy érzem mindenki bámul ha rajtam vannak:D)
Smink: piros rúzs,fekete szemfesték.Ezt jól írta az előző!
A hajad többnyire tűzd fel.Az is öregít.
Ékszerek.
Festett,ápolt körmök.
Füstösebb édes parfűm.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Nekem ezek beválnak.Mondjuk engem mindig az idősebb férfiak szemeltek ki maguknak.Sosem volt korombeli párom.Szóval nem értem ezt,hogy miért csak a tizenéveseknek kellenél.Hülyeség :)
Akik fiatalosak azok örökké nyerők.5 év múlva meg mekkora előnyben leszel!!(meg én is Haha)
26 évesen elkérték a személyimet, ahol élek ott 16 alatt nem vehetsz energiaitalt...csak lestem, hogy ez most komoly?
Ez van :D örülj neki.
"Nőnél ez aranyos, fiúnál atom ciki."
Legalább nincs kettős mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!