Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon vékony, cincogó hangú, kislányos arcú, de 190 cm-hez közeli lány hogyan ismerkedjen? Rosszak nagyon az esélyeim?
Nem tudom hozni a cuki kislányos imidzset, mert szinte minden fiúnál magasabb vagyok,
de amazon sem tudok lenni a többi tulajdonságom miatt.
Nem volt még soha senkim, eléggé otthonülős vagyok, és nagyon kicsi az önbizalmam az ismerkedésben, mert így elég furcsa vagyok szerintem.
19/L
Egy magas mikiegér! *.*
Aranyos lehet :D
Akkor mondjuk hozd csak magadat és ne egy szerepet:)
Nem ragaszkodom hozzá hogy magasabb legyen nálam, csak ne jöjjön zavarba emiatt, mert azt nem bírnám.
Nem az a bajom a társkereséssel, hogy nem találok a hatalmas elvárásaimnak megfelelő párt, hanem hogy én félek hogy így nem vagyok jó senkinek sem, mert furcsa vagyok.
Szia :)
Írtam üzenetet, várom válaszod :)
csak ennyi, nem vagyok perverz meg ilyesmi :D
Szeretnék magamnak egy párt, akinek így vagyok tökéletes, és ragaszkodik hozzám, és ha alacsonyabb mint én akkor nem jön ettől zavarba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!