Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is miért éljek ha az egész életem során csak rossz dolgok történnek velem?
Szia
Először is próbálj meg a gondolkodásodon változtatni. Velem is ez volt a gond és 2 hete még nagyon magamba voltam zuhanva. Élni nem akartam ,viszont elszigeteltem magam mindentől és mindenkitől amennyire tudtam magam és elkezdtem gondolkodni az életemen.
És arra jöttem rá ,hogy eddig rossz úton haladtam és ezért történtek azok ami ,Viszont nagyon fontos megemlíteni ,hogy még nagyon is van esély megtalálni a helyes utat és boldognak lenni nem vagy elkésve.
És hidd el nem olyan rossz az életed ,csak próbáld meg a pozitív dolgokat meglátni.
Ha gondolod akkor írj és próbálok segíteni ,vagy "megölelni" a lelked ,hogy elhidd értékes ember vagy!
Milyen rossz dolgokra gondolsz?
Biztosan sok jó dolog is történt veled, csak most nem jut eszedbe :)
Miért gondolod, hogy értéktelen vagy?
Ha gondolod, rám írhatsz
Mégis miért ne kellenél senkinek?
Nézd már meg itt is, hány pasi akarna veled ismerkedni. Tele van ez az oldal is és az internet is magányos, ismerkedni vágyó férfiakkal. Csak éppen elejtesz annyit, hogy nő vagy és egyedülálló és már sorakoznak is :)
Keveset árultál el magadról. Írtad, hogy nem hinnéd, hogy rosszabb lennél, mint akárki más. Ez szerintem is így van.
Hogy miért nem érsz semmit mások szemében? Ez sincs így, ez biztos. Viszont lehet, hogy rossz pasikat fogtál eddig ki. Felszíneseket, akik nem komoly kapcsolatra vágynak.
Nézd, én is férfi vagyok, vagyunk így még jó páran. Nem igazán megy könnyen a társkeresés annak, aki minőségi kapcsolatot szeretne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!