Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb vagy magasabb nővel sose szabad kikezdeni? Tehát a legideálisabb egy 24 éves férfi számára egy kislányos termetű 18 éves?
Lehetsz akár érettebb is egy idősebb nőnél, nagy valószínűséggel akkor se fog összejönni veled. Náluk ez presztízskérdés, az a lényeg, hogy irigyeljék a barátnőik a pasijuk miatt. Persze lehet olyan is, hogy egy fiatalabb pasi miatt irigylik őket, de ez inkább 30-on túl jellemző.
Alacsonyabb férfivel viszont soha egyetlen nő sem jön össze, hacsak nincs valami érdeke benne (gazdag pasi, stb.)
"Alacsonyabb férfivel viszont soha egyetlen nő sem jön össze, hacsak nincs valami érdeke benne (gazdag pasi, stb.)"
Ez nem így van. Attól még, hogy egy férfi alacsony, még lehet helyes, megnyerő személyiségű. Én 5 centivel(sosem zavart!) vagyok magasabb a férjemnél, én hamarabb kezdtem el dolgozni és valamivel jobban is keresek, mint Ő, de ez nem érdekel, szeretem, csodás férj, még csodálatosabb apa.. szóval elég szomorú, ha azt hiszed, aki alacsony, az akkor talál társat, ha vastag a pénztárcája. 15 éve is így gondoltam, és most is. Ennyi. :)
Hát ha te egy anyakönyvi kivonattal akarsz járni akkor persze :) de legyen inkább 13 éves az a megfelelő az ilyen agyi szinthez.
Ha valakivel megtalálod a közös hangot, és kölcsönösen tetszetek egymásnak akkor nem mindegy pár év ide vagy oda??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!