Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő könnyebben megszerezhet egy kategóriáján felüli pasit, mint egy férfi?
"Milyen szempontok alapján megy ez a kategorizálás?"
Most mit játszod a hülyét?
Nyilván egy útszéli ápolatlan csöves meg egy jóképű menő vállalkozó között te is látod a különbséget....
5,nem a hülyét játsza,egyszerűen értelmetlen a pontozgatás.
Ha nekem valaki tízes,az másnak lehet négyes..és fordítva.
Ahogyan erre már volt példa az élet során.
Mindkét nem kifogni kifoghat jobbat,csak akkor szép lassan egyoldalú lesz a kapcsolat,ha érted mire gondolok......
Mondjuk például egy nagyon önző nő is összejöhet sokkal kevésbé vonzó pasival,ha cserébe minden körülötte forog....
Lol senki nem hülye, nem fog összejönni egy ember egy másikkal, aki nem tart annyira, mint önmagát... (ja de talán egy szado-mazo kapcsolatban vagy egy nárcisztikus személy esetében)... úgyhogy a 9-es ember (bármit jelentsen is az) arra tartja a 6-ost mint önmagát. Ergo ezek szerint egyenlőek...
Szóval arról kérdezel minket, hogy nagyobb valószínűséggel jön össze egy csaj egy pasival, mint egy pasi egy csajjal? Mert a kérdésednek kb ennyi értelme van.
"kategóriáján felüli"
Na ezt én sem értem. Mindenkinek mások a preferenciái.
Nekem pl. Mr. Univerzum, ha belül üres és sík hülye, akkor simán 0. Másnak esetleg 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!