Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy a férfi először csak testileg vonzódik egy nőhöz, de mikor megismerkednek, akkor akár kapcsolatra is kész lenne vele? (Kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy megismerkedtem egy férfival. Egyértelmű a testi vonzalom közöttünk, és ő maga is tett már egy-két célzást. Az a baj, hogy ő 30 éves, én még csak 20, és szűz vagyok. Azt hiszem, az ő korában már nem ilyen "helyzetekhez" szokott. Nem mondom, ő is vonz engem, de úgy vagyok vele, hogy az elsőt kapcsolatban szeretném, ahol megbízhatok a másik félben. Elég nehezen nyílok meg mások előtt, nehezen beszélek magamról, így bizonytalan vagyok benne, hogy egyáltalán érdemes-e ezt felhoznom. Hogy egy részem mindenképp kívánja, de a csak szex emiatt nem játszik nálam.

Közben sokat találkozunk, jól megvagyunk egymással, sok a közös témánk.

Hálás lennék, ha valaki körülbelül korabeli férfi mondana véleményt, hogy hogyan gondolkozna, ha a lány ezzel hozakodik elő.

2015. dec. 2. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát én csak komoly kapcsolat céljából ismerkedek lányokkal és akkor sem megyek bele a csak szexbe ha a lány ezt akarja.A szüzesség nem gond,ennek nincs semmi jelentősége a kapcsolat szempontjából,természetesen az ilyen lány külön odafigyelést igényel,de ez is természetes.

Örülök neki ha egy rendes fiatalabb lány felfigyel rám,de nem szoktam nyomulni 20 éves lányokra,pedig szeretem őket és vonzanak.30+F

2015. dec. 2. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

33 om vagyok, komoly kapcsolatot nehezen tudnék elképzelni egy 20 éves lánnyal. Nem akarlak megsérteni de szinte még gyerek vagy. Én is hasonló vagyok nehezen nyílok meg mások előtt. 21 voltam mikor először voltam lánnyal.

Ha most ilyen helyzetbe keverednék huszon éves lánnyal , mindkettőnkben lenne vonzalom a másik iránt, nem azt mondom hogy nem mennék bele, és hogy csak a sex érdekelne , mert sosem az érdekelt igazán. Hanem úgy tekintenék a dologra, érezzük jól magunkat. Nem használnám ki , nem tömném tele a fejét valótlan dolgokkal. Amíg működne a dolog köztünk addig folytatnánk erőltetés nélkül.

Na de nem minden férfi ilyen sajnos, sokan hitegetik a nőket meg hazudoznak össze vissza. Én azt mondom adj több időt magatoknak, puhatold ki milyen ember.

2015. dec. 3. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!