Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Leányok, nők! Ki gondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leányok, nők! Ki gondolja közületek úgy, hogy nála kizáró ok lenne egy párkapcsolathoz az, hogy egy férfi járt prostituálthoz?

Figyelt kérdés
Meg lennék lepve, ha egyes nők lennének olyan érzelmi szinten, hogy elfogadják a helyzetet és az adott férfi(ú)t így és kommentelnek itt.
2015. dec. 2. 01:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Nalam nem kizaro ok. Elkuldenem egy atfogo kivizsgalasra, h nem kapott-e el vmit. De nem neznem le miatta.

N

2015. dec. 2. 02:49
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ, milyen okból, meg mennyi ideig k.rvázott. Ha csak max néhányszor fordult elő, akkor nem olyan vészes. Persze egy vizsgálatra lehet, hogy én is elküldeném, de ezt leszámítva nem zavarna a dolog. Viszont ha valaki rendszeresen, huzamosabb ideig csak így tud/akar nővel lenni, ott sokszor van valami más dolog is a háttérben, és azt már nem biztos, hogy tudnám tolerálni.
2015. dec. 2. 03:04
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

jól megelőlegezted, hogy attól fogja elfogadni egy nő, hogy "olyan szinten van."

valójában az fogja elfogadni, akinek kicsi az önbecsülése, vagy nem komoly partnert keres.

jobban esik arra gondolni, hogy akivel vagyok, az korábban is talpraesett volt és képes volt igazi viszonyban részt venni.

illetve ha barátnő mellett csináltad, nem szeretnék belegondolni, hogy velem is bármikor ez történhet ahelyett, hogy velem beszélnéd meg, ha baj van.

2015. dec. 2. 05:50
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Olyan érzelmi szinten? Ez nem érzelmi szint kérdése.

Nálam kizáró ok. Ha ilyesmi kiderülne, az annyira kiábrándító és szánalmas, hogy rövidesen vège lenne a kapcsolatnak. Nem tudnék felnézni egy ilyen emberre. Nem tartom őket egyenrangúnak egy olyannal, akinek eddig komoly kapcsolatai voltak.

2015. dec. 2. 07:23
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Nálam is kizáró ok! Fordítva is így lenne vajon, a ffiak gond nélkül mennének bele egy olyan kapcsolatba vagy vennének el olyan nőt aki néhányszor prostiként keresett pénzt? Nem hiszem. Valamit jelez az illető értékrendjéről, ha prostihoz járt.....
2015. dec. 2. 07:56
 6/12 anonim ***** válasza:
9%
Már miért lenne kizáró ok? Nem mindegy hogy elötted mit csinált? K*rvázott párszor naés akkor ? Ettől még nem lesz keveseb mondjuk egy olyantól aki sosem tette...
2015. dec. 2. 09:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró. Hogy miért? Mert az én szememben kevesebb lesz, attól, mint aki sosem tette. Hogy miért? Mert lelki igénytelennek tartom azt az embert, aki képes érzelmek nélkül csak az ösztönei alapján bárkivel is ágyba bújni. Mindegy, hogy az egy k.urva vagy a szomszédasszony. Lelki igénytelen nekem meg nem kell...
2015. dec. 2. 09:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Az miert jobb pasi, aki egyejszakasokkal fekudt le ingyen? Ott sincs erzelem. Azt milyen sok pasi csinalja es buszke ra.

A Kerdezovel nincs semmi gond. Csak olcsobban meguszta.

2015. dec. 2. 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:
49%

És szerinted az a férfi milyen érzelmi szinten van, aki qrvázni jár? Szerintem is szánalmas az ilyen, nekem aztán nem kéne.

Ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot, mint amikor a tescoba bemész vásárolni. Vannak a teljes árú termékek (=azok a pasik akinek eddig csak komoly kapcsolataik voltak), vannak az akciós dolgok (=azok akiknek volt már egyéjszakás is) és vannak az értékcsökkent cuccok (= azok a pasik akik voltak már prostinál). Vannak akik megveszik az értékcsökkent dolgokat, mert megelégednek a selejttel is... De épeszű, igényes ember nem ezek közül válogat, hosszú távon nem éri meg.

2015. dec. 2. 20:07
 10/12 anonim ***** válasza:

"Vannak akik megveszik az értékcsökkent dolgokat, mert megelégednek a selejttel is.."

Köszönöm szépen! Én akkor elvileg selejt vagyok. A való életben nem ismerném be, de itt megtehetem; hogy időnként eljárok lakásos prostikhoz.

Az oka ennek az, hogy sosem voltak különösebb sikereim a lányoknál, gyakran meg is aláztak, nekem pedig elegem lett ebből. Náluk legalább nem történik meg mindez, hanem csak jó dolgok. És nem hinném, hogy ez rosszabb lenne, mint sok, csak az anyagiakra épülő kapcsolat.

2015. dec. 2. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!