Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kislányos arcú nők annyira nem izgatják a 20-30 éves férfiakat?
ismerős.
igen, valahogy a vénülő pasik érzik státusznak ha minél fiatalabb, minél Barbie-bb arcú lánnyal vannak együtt.
ettől többnek érzik magukat, csak tudnám miért...
Ha egy lány tininek néz ki, azzal nem foglalkozom, mivel már kinőttem belőlük.
Lehet, ha majd 50es leszek már nem fognak efféle morális aggályok nyomasztani, de addig is öltözz felnőttesebben.
"igen, valahogy a vénülő pasik érzik státusznak ha minél fiatalabb, minél Barbie-bb arcú lánnyal vannak együtt.
ettől többnek érzik magukat, csak tudnám miért..."
És vajon akkor az ilyen fiatal nők miért foglalkoznak velük, ha tudják, hogy erről van szó?
Múltkor smink nélkül , laza szerelésben utaztam vonattal és kicsit bizonytalan is voltam erre a kalauz , mikor megérkeztünk , akkor azt mondta , ez az az állomás kislany , megjöttünk .
Szoktam nőiessen is öltözni , komolyabb stílusban ,de hát mit lehet tenni ,ha szeretem a sportos , laza fazont .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!