Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kislányos arcú nők annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kislányos arcú nők annyira nem izgatják a 20-30 éves férfiakat?

Figyelt kérdés
Mikor bókol valaki , akkor 90 % -ban idősebb férfiak teszik . Sokan mondják ,hogy babaarcú vagyok , ezért az a korosztály amelyik kellene annyira nem érdeklődik . Van hogy tininek hisznek pedig 28 vagyok (azért az is igaz,hogy akkor olyan stílusban is vagyok felöltözve ami lazább sportosabb lezserebb ).

2013. jan. 21. 23:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem bizonyítgatom , ezt mondják nekem az emberek .

Azért írtam ki a kérdést ,mert érdelet ,hogy más is van ezzel így, hogy ezárt nem nagyon tud ismerkedni . Szeretném ,ha inkább az a korosztály venne észre amelyik engem érdekel .

2013. jan. 21. 23:35
 12/24 Hole Hunter ***** válasza:
88%

Már bocsi, de nekem elsőre az ugrott be, hogy "megbüfiztesselek? :D

sorry, nem bírom abbahagyni a röhögést :D

2013. jan. 21. 23:39
 13/24 anonim ***** válasza:

28 évesen gondolom fő állásban dolgozol, amit a tinik nem szoktak.

Ha bulizol azt a hasonló korú barátaiddal teszed, abból szintén leszűrheti a pasijelölt, hogy nem vagy már gimis.

2013. jan. 21. 23:43
 14/24 A kérdező kommentje:
Annyira nem vicces , ha a bókokat olyankotól kapom akik szóba sem jönnek , azok akiktől meg jó lenne hallani nem mondanak semmit .
2013. jan. 21. 23:43
 15/24 A kérdező kommentje:

Hát igen , onnan hogy dolgozom meg lehet saccolni ,hogy biztos 20 fölött vagyok .

Az a gond ,hogy nem nagyon jártam szórakozni , most meg már mindenki foglalt akivel mehetnék , szóval ritkán megyek szórakozni , leginkább egy baráttal ,meg a ő ismerőseivel ,de ha már férfi mellett állok ,nem szoktak rámstartolni .

Na mindegy nem nyavajgok többet , majd frizurát váltok ésatöbbi

2013. jan. 21. 23:49
 16/24 anonim ***** válasza:
90%
Le ne vágasd a hajad, mert ha kisfiúnak néznek kislány helyett soha nem lesz pasid.
2013. jan. 21. 23:52
 17/24 Hole Hunter ***** válasza:
22%

Annyira nem vicces?...

28 éves "nő" létedre itt nyavajogsz...

Ha jobban belegondolok tényleg nem vicces...szánalmas!

2013. jan. 21. 23:58
 18/24 anonim ***** válasza:

Miért ne írhatná ki itt magából a frusztrációját, ha utána egy kicsit jobban érzi magát? Tapló...

Én valamivel fiatalabb vagyok nálad, 22, engem általában 16-17-nek néznek. Smink nélkül 15-nek. Szerencsére nekem ebből még nem volt komoly gondom, mert elég kommunikatív vagyok, akár élőben, akár neten =) Bulizni nem nagyon járok, de még így is meg tudom oldani, csak nyitott szemmel kell járni =) Ez így baromi elcsépeltnek hangzik, de tényleg így van. Ha van valami hobbid, bármi, akkor az már egy remek kiindulási pont, hogy találkozz valakivel, aki szimpatikus és szóba áll veled, onnantól meg kiderül, hány éves is vagy, és máris nincs gond =) Munka mellett is megoldható, speciel nekem 2 munkám van, egyik teljes munkaidős, a másik miatt meg minden második hétvégén 12 órás ügyeletben vagyok =)

A stílusváltás csak abban az esetben okoz érdemben változást, ha magabiztosabb, nyitottabb leszel tőle. De ezt enélkül is el tudod érni, ha akarod.

Sok sikert!

2013. jan. 22. 00:34
 19/24 anonim ***** válasza:
66%

Pozitivum a fiatalos kinézet, mert nem leszel banyának szólítva 40 évesen csak 50 évesen. MArhanagy előny.

Ott a gond,hogy sokunkat, köztük engem is nem igazán hoz lázba a kislányos kinézet, hiába szép akár, hiába aranyos, nem vagyok pedofeel, és nem izgul rá a hernyóm sem. Egyszerüen nem tudok vele mit tenni. Nem látom meg az ilyen lányokban a nőt. Nekem olyan jó dívás fejű, jó úrikur vás lányok tetszenek, nagy csöcsökkel, meg széles csípővel és csinos derékkal és minimum 168 maximum 178 centi magassággal. Na azok nők a javából!

Kicsikben meg az a baj,hogy gyerkenek nézem őket, nem áll fel rájuk. De vanna kazért akik szeretik őket, hisz tudod, mindennek van keletje valahol.

2013. jan. 22. 03:13
 20/24 anonim ***** válasza:

Inkább örülnél, h fiatalabbnak néznek a korodnál. :) Persze előfordulhat pár kellemetlen incidens. Egyik ismerősöm (27 éves nő volt akkor, mikor ez történt) elment szoknyát választani egy üzletbe az anyukájával. Az anyukájától megkérdezte az eladó, h a "kislány ballagására lesz-e". :)

Nekem speciel bejönnek a kislányos arcú nők.

30/F

2013. jan. 22. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!