Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kislányos arcú nők annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kislányos arcú nők annyira nem izgatják a 20-30 éves férfiakat?

Figyelt kérdés
Mikor bókol valaki , akkor 90 % -ban idősebb férfiak teszik . Sokan mondják ,hogy babaarcú vagyok , ezért az a korosztály amelyik kellene annyira nem érdeklődik . Van hogy tininek hisznek pedig 28 vagyok (azért az is igaz,hogy akkor olyan stílusban is vagyok felöltözve ami lazább sportosabb lezserebb ).

2013. jan. 21. 23:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok, de nekem kimondottan a babaarcú lányok tetszenek. én örülnék egy velem egy idős lánynak aki mondjuk 20-nak néz ki, de mint tudjuk kinek ez, kinek az...

lehet, hogy ezt most hátrányként éled meg, de amikor 40 évesen 30-nak fognak mondani akkor fülig fog érni a szád :)

2013. jan. 22. 11:05
 22/24 anonim ***** válasza:
25%
Ja, csak ott a gond,hogy negyven évesen már lélekben nem lesz olyan fiatalos, nem lesz olyan gondolkodású mint a teste. TEgyük fel olyan közegbe kerül,ahol nem vevők a srácok a kicsilányokra, épp nem hozza össze a sors egy ilyen pofával akkor mit csinál? Vegetál 40 éves koráig hogy beérjen, ha megéri egyáltalán? AZtán akkor álljon neki élni? 40 éves lélekkel nem biztos hogy jól fogja érezni magát egy olyan közegbe,ahova éppen beérett. Ráadásul a férfi korosztály is változik körülötte, azok még lehet hogy szórakozni akarnak, amikor ő már családot alapítana. Nem olyan biztos hogy előnyös az nőként. Férfiként fasza,ha valaki még 40, 50 évesen is superman, de nőként jobb mindent idejében, én amondó vagyok. DE kell egy platónyi szerencse az élethez,hogy minden klappoljon.
2013. jan. 22. 11:24
 23/24 anonim ***** válasza:

remélem lesz ilyen neoténiás fejű barátnőm :D

f19

2013. jan. 22. 16:30
 24/24 Imre777 ***** válasza:

,,valahogy a vénülő pasik érzik státusznak ha minél fiatalabb, minél Barbie-bb arcú lánnyal vannak együtt.

ettől többnek érzik magukat, csak tudnám miért..."

Ez így van?

(Én 55 éves vagyok, lehet kezdek vénülni, de még elég fiatalosnak érzem magam és nekem is a fiatalabbak ,,jönnek be"/a fiatalok vonzanak, de egyszerűen azok tetszenek, azok vonzanak és semmi ilyet nem érzek.)

2017. jan. 6. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!