Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először fogok a srácnál aludni, tényleg csak alvásról lesz szó. Miben aludjak, ami nem is kislányos de nem is kihívó? 23/ L a pasi 31
naivitás lvl 100000
olyan dugás lesz, hogy még 3. nap se fogsz tudni lábra állni.
Sztam aludj hagyomanyos pizsamaban. Komolyan
Az visszafogott, de egy csinos formas lanyon meg tudja mutatni, mitol doglik a legy. Volt mar dolgok olyan novel, akin ez volt, es nagyon tetszett rajta, h nem lattam rajta a lenyeget, de megis attjott rajta a feneke/melle formaja.
te se hiszed el hogy ott alszol egy felnott ferfinel es nem fogtok szexelni!
mit akarsz elerni? Hogy jol radkivanjon es akkor is radmasszon, amikor elotte megigerte, hogy ezer% nem lesz sex? Mert akkor rovid feszulos gatyo meg vekonypantos felso vagy babydoll.
Ha azt akarod, hogy tutti ne legyen dugas, akkor kerd el anyukad pizsijet ;D
Való igaz, hogy nincs baj köztünk a kémiával, sőt...de beszéltünk röla kb.ezerszer, hogy még nem akarok lefeküdni vele
Pont ezért vagyok tanácstalan, mert nem akarom "kínozni" valami dögös ruhával, de nem is akarok mami benyomást kelteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!