Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először fogok a srácnál aludni, tényleg csak alvásról lesz szó. Miben aludjak, ami nem is kislányos de nem is kihívó? 23/ L a pasi 31
Egyébként tök mindegy, hogy miben alszol. Itt az a lényeg, hogy mellette vagy, így is fogja érezni a formás testedet és így is kínozni fogod, akár tetszik neked, akár nem.
Ha nem akarod kínozni, akkor aludjatok külön szobában, vagy külön ágyon.
De tényleg, minek alszol ott, ha nem akarsz szexet? Csak, hogy ott aludjál? Agyilag még kis tinilány vagy úgy őszintén? Ez az ő stílusuk.
De hát, te magadat se tartod még nőnek, 23 éves létedre, úgyhogy ez megbocsátható.
De ha nem akarsz vele lefeküdni, mert korainak véled, akkor az ott alvás is teljesen felesleges. Aludj akkor ott nála, ha már készen állsz vele a szexre is.
Voltam ugyanilyen helyzetben. Nem volt köztünk semmi, csak párszor randiztunk. Tesóméknál volt házi buli, ahol ő is ott volt és 1 db kanapé volt. Mindketten komolyan érdeklődtünk egymás iránt, eleve nem vagyunk ilyen alkalmi szexelős típusok.
Ugyannabban aludtam mint otthon, konkretan egy mézeskalács figurás hosszú ujjú hosszú nadrágos pizsama. És filmeztünk, beszélgettünk sokáig, se szex, se csók nem volt. Még horkoltam is, a párom meg utólag elmondta hogy nem tudott aludni, mert egész éjjel merevedése volt és félt hogy megérzem. :D
Úgyhogy hidd el nem kell hozzá csipkés kombiné. Persze azóta már szoktam olyat is felvenni a kedvéért. ;)
Szerintem ne akarj másnak látszani, mint amilyen vagy, főleg ha össze akarsz vele jönni. Vállald fel magad, előbb utóbb úgyis kiderülne.
22l
Köszi!
Amúgy nem vagyok visszamaradva semmilyen téren, egyszerűem én lassan szeretnék haladni, amit vele is megbeszéltem nagyon sokszor...az alvásba azért egyeztem bele, hogy lássa engem is érdekel, csak nem akarok rohanni
Először a barátommal mi is hónapokig csak együtt aludtunk, nem volt semmi. Lehet hogy a srác már 31, de attól még tiszteletben tarthatja a lány döntését és nem erősködik, csak szép lassan rávezet ha tud.
Én egy rövid nadrágban meg pólóban, vagy trikóban voltam, semmi extra. Még rendes pizsamám sem volt (most sincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!