Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csinálnál, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha a párod hasat eresztene, és nem érdekelné, hogy neked nem tetszik? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk, előadta nekem a nagy sportos-konditerembe járós lifestyle-t. Jól is nézett ki, de tény, hogy akkor nem zabált össze minden szart. Lelkesedése kb. addig tartott, amíg meg nem szilárdult a kapcsolatunk. Utána elengedte magát.

Abbahagyta az edzést, félreevett. Eleinte magától mondta, hogy nagy a hasa és le fog fogyni, mert zavarja. Két évig hallgattam ezt, csak nagyobb lett a hasa, mivel csak a szája járt, edzeni nem ment el.

A napokban kerek-perec megmondtam neki, hogy nekem nem tetszenek a pocakos férfiak, és jó lenne, ha összeszedné magát, mert én sem hagytam el magam, és nem tudom, mit szólna hozzá, ha én is ennyire szarnék bele.

Azt mondta, most már tényleg elmegy edzeni, de azóta is csak azt hallgatom, hogy most épp miért nem jó neki.

Ti mit csinálnátok a helyemben? Elhagyni ezért nem akarom, de rettentően zavar és már nem is vonzódom hozzá úgy, mint régen. Mit mondhatnék neki, hogyan hathatnék rá?

2021. jún. 16. 14:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

#10 "Szerintem is no sex. Most mit kell itt lepontozni az 5-öst? Baromi egyszerű. És őszinte is. Nem azért jár a bünti, mert nem rakott rendet vagy nem porszívózott fel. Azért van (és nem is bünti), mert nem így ismerte meg. "Ne haragudj, de így nem fogok lefeküdni veled, így nem tetszel." Ennyi."

ha eddig volt szex, akkor

a) valamennyi vágy azért van a másik felé, csak egyre fogy (ez esetben a "no sex" sima bünti lenne - normális párok, akiknél a szex nem valamiféle kiérdemlendő különjuttatás, hanem kölcsönös vágyból fakadó örömteli tevékenység, ilyet nem csinálnak)

b) nincs már semmi vágy, eddig is csak kötelességből ment a szex. (megint csak az van, hogy normális párok nem kötelességből szexelnek)

ha pedig már teljesen elfogyott a vágy és emiatt nincs szex, akkor már beállt a "no sex".

2021. jún. 16. 21:02
 12/26 anonim ***** válasza:
23%
IR-el nyilván tudatosan táplálkozol, plusz 1 szelet hús megsütése, 1 adag rízs, vagy 3 db krumpli nem jelenthet problémát, beszéld meg vele. Az sem normális, hogy nem esztek együtt, csak neked kell tudni, hogy mit és mennyit ehetsz.
2021. jún. 16. 21:06
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

9es, semmi nem lett eddig. Szex az nincs , nem vonz. Ő zokon veszi hogy nem bókolok neki. Sőt már olyan választ kaptam hogy " tudom hogy undorodsz a testemtől, meg tudom hogy nem tetszem, de másnak majd fogok"- ezzel le volt tudva.

Mert ez a megoldás, másnak jó leszek így meg hasonlók..

Engem zavar vagyis idegesít hogy nem értem hogy miert nem foglalkozik magával a kialakult " betegségek" ellenére, még ez se nyissa fel a szemét. Ugyanúgy van minden.

2021. jún. 17. 08:51
 14/26 A kérdező kommentje:

12-es, mint írtam, az nem opció, hogy én főzzek rá is. Ezt ne is firtassuk, lécci.

Egyébként hiába főzök rá, ha mellette zabálja a csokit, meg a chipset.

2021. jún. 17. 11:10
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
De miért kéne főznie erre a fickóra a nőnek, hogy ne egyen szarokat? Az elején ki főzött rá? Hát főzzön az!
2021. jún. 17. 12:57
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

Azt mondd neki, hogy viszlát!

Az se frankó, hogy így elhagyta magát, de tett már pár ígéreret, amit éppúgy leszar, mint téged.

"Hang", nem több.

2021. jún. 17. 14:57
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező éa 13#as. Nem.akarnak tenni értetek. Nem vagytok tisztelve. Miért vagytok még együtt az aktuálisotokkal?

"Majd másnak fogok", ez után sem szakítasz, wtf bron

2021. jún. 18. 08:12
 18/26 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk is ugyanez volt a szituáció, mikor megismertem, eljártunk mindketten sportolni legalább heti 3-szor, han nem 4-szer. Aztán jött a pandémia, fel is ugrott néhány kiló. Utána jött a nyitás, én újra nekiálltam mozogni, hamar ledobtam a felesleget, de a párom csak tunyult tovább, mindig volt valami kifogása. A végén már szex közben szólnom kellett, hogy húzza be a hasát (csak hasra hízik), mert nyom (ő volt felül). Aztán megelégeltem, leültettem és kerek perec megmondtam neki, hogy én nem erre szerződtem anno. Felvetettem neki, hogy nem tisztességes velem szemben, amit csinál, én is küzdök azért, hogy neki megfeleljen a külsőm. Mondtam, hogy kapja össze magát, mert baromira nem férfias dolog a lustaság, egyre kevésbé tudok rá felnézni, és ha így megy tovább, szingli lesz. Megértette, változtatott.
2021. jún. 20. 09:05
 19/26 anonim ***** válasza:
Hasonló volt a helyezet a volt barátommal, csak ő már akkor is nagyobb darab volt, mint amikor megismertem. Ezzel alapvetően nem is volt bajom, az elején -én is IR-es vagyok- azt ette mint én, szépen elkezdett fogyni ettől még jobban kívántam. Viszont egy ponton ez visszafordult és mégjobban elhízott. Utalta magát érte de nem tett semmit. Nem akartam bántani, ezért ezt sosem hoztam fel neki, mert tudtam hogy borzasztóan utalja magát a súlya miatt. Nem tudom mi lett volna a jó megoldás, nyilván helyette nem tudok egészségesen enni
2021. jún. 20. 12:41
 20/26 anonim ***** válasza:
3%
Nektek ennyire csak a test számít? Renyleg kicsit sem kötekedés a kerdesem, én ha a parom 5-10kgval több ugyanúgy szeretem.
2021. jún. 20. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!