Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csinálnál, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha a párod hasat eresztene, és nem érdekelné, hogy neked nem tetszik? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk, előadta nekem a nagy sportos-konditerembe járós lifestyle-t. Jól is nézett ki, de tény, hogy akkor nem zabált össze minden szart. Lelkesedése kb. addig tartott, amíg meg nem szilárdult a kapcsolatunk. Utána elengedte magát.

Abbahagyta az edzést, félreevett. Eleinte magától mondta, hogy nagy a hasa és le fog fogyni, mert zavarja. Két évig hallgattam ezt, csak nagyobb lett a hasa, mivel csak a szája járt, edzeni nem ment el.

A napokban kerek-perec megmondtam neki, hogy nekem nem tetszenek a pocakos férfiak, és jó lenne, ha összeszedné magát, mert én sem hagytam el magam, és nem tudom, mit szólna hozzá, ha én is ennyire szarnék bele.

Azt mondta, most már tényleg elmegy edzeni, de azóta is csak azt hallgatom, hogy most épp miért nem jó neki.

Ti mit csinálnátok a helyemben? Elhagyni ezért nem akarom, de rettentően zavar és már nem is vonzódom hozzá úgy, mint régen. Mit mondhatnék neki, hogyan hathatnék rá?

2021. jún. 16. 14:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nektek ennyire csak a test számít? Renyleg kicsit sem kötekedés a kerdesem, én ha a parom 5-10kgval több ugyanúgy szeretem."

ki mondta, hogy csak a test számít? egyébként nem a szeretésről volt szó, hanem a szexuális vonzalomról, abban pedig - amíg nem válunk valamiféle lelki létezőkké - szerepet játszik a test is. a legtöbb ilyen esetben nem az ünnepek után feljött 5 kilóról van szó, hanem éveken keresztül fokozódó hízásról és tunyulásról. és ha megfigyelted, minden válaszadónál komoly tényező volt a dolog lelki része, hogy ennyire nem akar tenni ellene a másik, hogy ennyire nem tartja fontosnak sem az egészségét, sem azt, hogy vonzó legyen a párja számára.

2021. jún. 20. 17:13
 22/26 anonim ***** válasza:

"Nektek ennyire csak a test számít?"

Nem. A testnek és a léleknek együtt kell rendben lennie.

2021. jún. 20. 17:17
 23/26 anonim ***** válasza:

#20, olvasd el figyelmesen!

Megígérte, hogy tesz majd valamit.

És esze ágában sincs!

Nekem ez a cink!

Én se vettem észre, hogy az exbararánőm felszedett 9 kilót. Pedig minden hajnalban csodáltam a testét.

2021. jún. 20. 19:10
 24/26 A kérdező kommentje:

No, közben az én partnerem elkezdett diétázni és elment edzeni kétszer is! Nagyon remélem, hogy ez így is marad. Elkezdte vezetni, mit eszik.

Két év után! Úgy látszik, csak ki kellett írnom magamból. :D

2021. jún. 20. 21:03
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nálunk is ez van. Nem volt kigyúrt állat, de normál testalkata volt..most meg olyan hasa van mint egy 9 hónapos terhesnek. A csöcsei is legalább 80C-sek.

Szex sincs már köztünk, konkrétan kimondtam nem egyszer, hogy egy rusnya dagadt g3cinek tartom, de nem zavarja. Majd lefogy.. Ja..Szerintem a te barátod se fog semmit se tenni. Keresni kell mást.

2021. jún. 24. 18:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: mióta vagytok együtt/ mennyi idő után engedte el magát ennyire?
2021. jún. 24. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!