Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az idősebbek közé tartozom itt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Komolyan a 21 évemmel az idősebb válaszolók közé tartozom az oldalon? Én sokáig azt hittem, hogy csak a Politika rovatokban vannak nálam fiatalabbak, tényleg abban a hitben éltem, hogy itt azért elég gyakori a 30-40 körüli válaszoló, de úgy látszik tévedtem. Cáfoljatok meg kérlek. Azt tudom, hogy Vazul néni és Babi néni 70+, na de a többiek? Nincs egy 30-40 éves válaszoló?2010. máj. 1. 20:14
81/217 anonim válasza:
a 35 a legnagyobb, 11 pedig a legkisebb :-)
Ketten élnek velünk, a 11 éves lány, és a 18 éves fiú - most ő számított a nagyobbiknak :)
82/217 A kérdező kommentje:
Szia! Huhh ne haragudj, hogy eddig nem jelentkeztem, csak előrehozott vizsgáim voltak és már majd megpusztultam ebbe a rengeteg tanulásba, de megérte :):) Nálad mi újság? :)
2010. máj. 12. 20:27
83/217 A kérdező kommentje:
Remélem nem felejtetted el a kérdést, mondjuk ha igen, az is az én hibám, mert nem reagáltam időben és nem szóltam előre, hogy nem biztos, hogy tudok írni. :(
2010. máj. 14. 21:12
84/217 anonim válasza:
Sziaaaa, itt vagyok, nem vesztem el :-) Ma este nem leszek itt, de holnap igen, igyekszem majd gyakran benézni, hogy sikerüljön összefutni :)
85/217 A kérdező kommentje:
Szia :):) Húú de jó, azt hittem már tényleg eltűntél :):) Egy darabig én is vagyok ma, holnap vizsgázok és azt hiszem éjszakázós tanulás lesz a mai program :)
2010. máj. 16. 20:38
87/217 A kérdező kommentje:
Itt :)
2010. máj. 16. 21:46
89/217 anonim válasza:
El sem hiszem, hogy sikerült :-)
90/217 A kérdező kommentje:
Most pedig sikerült nagyon egyszerre írtunk :):) Hogy vagy? :)
2010. máj. 16. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!